Stadionul făcut pentru echipa lui Dragnea, la Turnu, va avea o sursă alternativă de apă, de 447550,551 lei

în Actualitate/Actualitatea politică/Administratie/Dezvăluiri/Din culisele politice

La jumătatea anului trecut, la Turnu Măgurele s-a inaugurat un stadion de 3 milioane de euro, bani de la Compania Națională de Investiții. Arena are 2.000 de locuri și dotări la standarde UEFA: sistem de încălzire sub gazon, nocturnă și centru de cantonament, spații pentru recuperare fizică și spații pentru prepararea și servirea mesei. Pe acest stadion cu standarde europene joacă echipa Turris Turnu Măgurele, susținută financiar de Ștefan Valentin Dragnea. Fiul fostului șef PSD, actual pușcăriaș, a virat în conturile clubului sume importante de bani încă din sezonul 2016-2017, iar echipa a promovat din Liga 4 Teleorman în fosta Divizie C. Printre firmele Juniorului Dragnea care au pompat bani în fotbalul turnean au fost: Zooveg 2010 SA, care a virat peste 1.000 de euro lunar (5.000 lei), Gransiloz SA, 5.000 de lei lunar, Interfrigo Logistics SA. Un bilet la meciurile echipei din Turnu Măgurele costă, la partidele considerate importante, 50 lei.

Revenind la stadionul municipal, el va avea acum o sursă alternativă de apă pentru irigarea terenului. Investiția se va face de la bugetul local al municipiului Turnu Măgurele, după cum au decis consilierii locali. Din banii turnenilor se vor cheltui 447550,551 lei, conform HCL nr. 90/24.07.2019.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*