Sportivii de la CSS ALEXANDRIA – JUDO, rezultate bune la ,,Olympus Judo Tournament’’ LITOHORO-GRECIA

în Sport

În perioada 6-10 aprilie 2017, tinerii sportivi alexăndreni, membri ai C.S.S. Alexandria – Judo, împreună cu antrenorii lor, Giurgiuveanu Ion, Mihăiță Matei și Ghinea Valeriu, s-au aflat în Grecia, la poalele muntelui Olimp, în localitatea Litohoro, pentru a participa la a 14-a ediție a turneului internațional de judo Olympus, competiție ce s-a desfășurat în datele de 8-9 aprilie 2017.

Cu 13 sportivi înscriși în concurs, CSS ALEXANDRIA JUDO a obținut, la finalul competiției, 9 medalii: 2 medalii de aur și titlurile de campion al turneului, 4 medalii de argint și 3 medalii de bronz:

Locul 1 –        Theodora Zaharia       – cat. -39 kg,
Locul 1 –        Costache Mihai          – cat. -55 kg.
Locul 2 –        Buga Vladut               – cat. -34 kg,
Locul 2 –        Stoian Anisia              – cat. -48 kg.
Locul 2 –        Moraru Diana             – cat. -63kg.
Locul 2 –        Vartopeanu George    – cat. -73kg.
Locul 3 –        Badescu Olivia           – cat.+57kg.
Locul 3 –        Zmeu Ancuta              – cat. -48 kg.
Locul 3 –        Sanda Andreea           – cat. -52 kg.

 

La competiție au participat sportivi din 15 țări: Grecia, Albania, Bulgaria, Cipru, Franța, Georgia, Marea Britanie, Muntenegru, Moldova, Macedonia, Ucraina, România, Rusia, Serbia și Suedia.

Ținem să felicităm pe toți judokanii de la CSS ALEXANDRIA JUDO si să mulțumim domnilor antrenori pentru munca, efortul si răbdarea de care au dat dovadă, precum și pentru faptul că au făcut posibil ca steagul României să urce pe podiumul acestei importante competiții din Grecia. Pentru mai multe detalii puteți consulta pagina: https://www.facebook.com/cssalexandria.judo

Echipa de comunicare a CSS Alexandria – Judo

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*