Sportivi teleormăneni de aur: Alex Dumitru și Andrei Durlea, campioni naționali la culturism. Denis Mohora – vicecampion

în Actualitate/Sport

Sportivii CST Alexandria au obținut medalii strălucitoare la Campionatul Național de Culturism și Fitness Sibiu 2020!
Clubul din Capitala Teleormanului a participat cu cinci sportivi: Gaie Irina Mirela, Dumitru Dan Alexandru, Durlea Andrei, Mohora Denis și Iorga Razvan, antrenați de Dumitru Florian, antrenor emerit care a avut întotdeauna mentalitatea unui campion și a transmis-o și sportivilor săi, obținând performanțe până la nivel european și mondial de când conduce secția de Culturism a Clubului Sportiv Teleorman.

Unul dintre campionii de la Sibiu este fiul antrenorului, Alexandru Dumitru, care și-a încheiat perioada de juniorat cu titlul de campion național la culturism +80kg juniori. Alex a obținut în cursul anilor multe premii, fiind desemnat cel mai bun junior din țară, până la vârsta de 19 ani.

”Acesta este rezumatul zilei de ieri în care am reușit sa obțin titlul de Campion Național la Culturism +80kg Juniori. Sunt foarte multe persoane cărora vreau sa le mulțumesc și fără de care acest rezultat nu ar fi fost posibil. Iubita mea a fost sprijinul principal în aceasta perioada! Este persoana cu care împart toate victoriile și toate eșecurile! Vreau sa mulțumesc familiei mele, antrenorului meu(tatăl meu), clubului sportiv Teleorman Alexandria, membrilor acestui club, cu care am făcut o echipa excepțională în acest weekend și lângă care am creat prietenii care vor fi greu de rupt. Vreau sa mulțumesc și tuturor persoanelor care mi-au transmis încurajări și toate gândurile lor bune! Închei acest capitol al juniorilor după 8 ani de competiții foarte fericit și optimist când vine vorba de viitor! Va mulțumesc tuturor!”, a transmis Alexandru Dumitru celor care l-au susținut.

Un alt campion legitimat la CST Alexandria este Andrei Durlea. El și-a pus în palmares încă o medalie: locul I la Men’s Physique 174 cm. Pe podium a urcat și Denis Mohora, vicecampion național la juniori mari 75 kg.

Update: În top trei, la feminin, în ziua a doua de concurs, a fost Irina Mirela Gaie. Ea a luat medalia de bronz la bikini fitness senioare.

Alexandru Dumitru
Andrei Durlea
Denis Mohora
Irina Mirela Gaie

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*