Spitalul suport COVID din Teleorman a primit 1.361.000 lei, cu titlu de ajutor de urgență

în Actualitatea politică/Administratie

La Spitalul Caritas Roșiorii de Vede fondurile par a fi pe sfârșite. Asta a determinat conducerea județului să aloce unității spitalicești un ajutor de urgență de 1.361.000 de lei, solicitat de primăria municipiului Roșiorii de Vede pentru spitalul suport Covid-19 din județ. Banii vor fi folosiți pentru achiziția de medicamente, dezinfectanți și pentru achitarea unor plăți către furnizori.

Suma solicitată reprezintă alocarea unor fonduri suplimentare pentru achiziții în regim de urgență din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Teleorman, pentru finanțarea cheltuielilor necesare Spitalului municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, desemnat spital suport Covid-19.

În ședința de astăzi a Consiliului Județean Teleorman, desfășurată în regim de videoconferință, aleșii județului au aprobat toate cele trei proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței.

Cea mai importantă dintre hotărâri a fost, însă, aceea de a aloca un ajutor de urgență de 1.361.000 de lei, solicitat de primăria municipiului Roșiorii de Vede pentru Spitalul „Caritas”, desemnat drept spital suport Covid-19. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de aparatură medicală, echipamente de protecție, medicamente, materiale sanitare și de protecție, dezinfectanți, precum și pentru achitarea facturilor către furnizori.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*