liberinteleorman.ro

Spitalul de Urgență va ridica Alexandria în picioare de Ziua Îndrăgostiților

7 februarie 2017

Carmen Dumitrescu

După ce au impresionat publicul prezent la Casa PaPaCip de Crăciun, cei de la Spitalul de Urgență intenționează să se întoarcă la Alexandria și să ne bucure din nou. Evenimentul este pregătit de casa de impresariat Zapontis, în parteneriat cu Liber în Teleorman, Restauranul Rustic și Florăria Casa Deea. Totul se va întâmpla într-o zi simbolică, și anume pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, când toți doritorii de muzică bună vor putea să se bucure de o seară foarte specială. S-au pregătit momente de umor cu grupul VOUĂ, dar și surprize pentru îndrăgostiții prezenți. Va fi o seară lungă, concertul urmând să dureze până târziu în noapte. Cei care doresc să cumpere bilete se pot prezenta la recepția Restaurantului Rustic din Alexandria și trebuie să știe că accesul este condiționat de plata a doar 35 de lei.

De asemenea, rezervările se pot face la numărul de telefon 0741077297, iar cei interesați trebuie să se grăbească, pentru că biletele se vând, potrivit organizatorilor, foarte bine. Seara va începe cu momente umoristice, va continua cu o tombolă, care va premia cu aranjamente florale pe trei dintre cumpărătorii de bilete, iar îndrăgostiții vor avea posibilitatea să se căsătorească pentru o zi în aplauzele celor de la Spitalul de Urgență și a fanilor lor. Casa de impresariat Zapontis pregătește un eveniment similar și pentru data de 8 martie, când e foarte probabil ca, în funcție de inetresul publicului teleormănean, să concerteze la Alexandria o altă trupă mare. De asemenea, Restaurantul Rustic intenționează să găzuiască aceste evenimente deosebite în perioada următoare, pentru că, potrivit patronului Florin Roșu, trebuie ca acest oraș să aibă parte și de posibilitatea de a intra în contact și cu altfel de muzică decât cea care se ascultă de obicei prin localurile noastre în momentele de sărbătoare. Înțelegem că publicul a fost și este receptiv, așa că ne așteptăm ca de Ziua Îndrăgostiților, sala mare a restaurantului să fie plină până la refuz.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Protestele continuă. În Alexandria s-a strigat în sincron: „Jos Guvernul!”, „Sus Guvernul!”

Următorul articol

Cum am ajuns noi să-i spunem “baron” unui bișnițar?

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și intensitatea culorilor diferă.