liberinteleorman.ro

Spectacol experimental marca Violeta Zaharia cu scop caritabil

21 august 2019

Asociația „Un pas spre educație”, administrată de Violeta Zaharia, va realiza, în mod caritabil, un spectacol având drept scop strângerea de ghiozdane echipate pentru copiii din Ciuperceni și Mândra, care provin din familii defavorizate.

În cadrul spectacolului, chimistul Violeta Zaharia le va explica prichindeilor (cu vârsta în jur de 5) ani toate teoriile „grele” despre Legile Fizicii prin care toate obiectele și fenomenele ce ne înconjoară se supun lor!

În program, conform organizatorului: ”va fi o PEREMIERĂ – Testăm patul din cuie și cel mai tare joc „Angry birds”, dresăm apa (Da, ați citit bine, și asta nu este tot), favem cunoștință cu prietenoasa fantomiță Casper, vom realiza experimente la limita dintre ȘTIINȚĂ și MAGIE, Baba Oarba pe Saturn și multe altele pe care nu le putem divulga încă. Toate experimentele sunt securizate!”

Violeta Zaharia, cea care este ca o zână bună pentru copii, îi roagă pe cei care vor să ofere un ghiozdan să lase în interior un mic mesaj de suflet, ca o mângâiere pentru copilul care îl va primi.

Spectacolul care se anunță a fi unul incendiar va avea loc în data de 1 septembrie, începând cu ora 18.30, la sediul asociației din strada Frații Golești, bloc 91, scara B, parter.

Acest spectacol este realizat cu sprijinul voluntar al lui Alin Nițu, Magic Lab, Foto asigurat de Răzvan Gabriel, restaurant Unicom.

Donarea unui ghiozdan nu este singurul sprijin de care cei mici au nevoie, astfel că sunt mai multe moduri de a ajuta în această campanie pentru cei care vor să se implice. Puteți dona și haine, încălțăminte, copiii au nevoie de orice sprijin. În Turnu Măgurele, donațiile sunt lăsate la sediul Unicom (restaurant T- uri) pentru cei ce vor să se alăture campaniei.

”Ne-am propus să ajutăm 150 de copii care au nevoie, în mod special preșcolari și școlari. Astfel că, în loc de bilet, vă recomandăm ca donație un ghiozdan complet echipat, în timp ce copiii dumneavoastră se bucură de spectacolul nostru! Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să faceți din timp rezervare!” este îndemnul Violetei Zaharia, cea care organizează foarte multe evenimente de la care copiii pleacă întotdeauna încântați.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

În dialog cu Leo Băcică, teleormăneanul care lucrează în teatrul londonez: “Eu prefer să mă gândesc la Zaharia Stancu și la Marin Preda când vine vorba de Teleorman”

Următorul articol

Deșeuri medicale abandonate în vecinătatea râului Teleorman. Firma responsabilă a fost sancționată cu 40.000 de lei

Cele mai recente articole de Actualitate