Soțul Vioricăi Dăncilă s-a angajat la stat

în Actualitate/Actualitatea politică

Soțul Vioricăi Dăncilă, cea care și-a găsit recent job la BNR, s-a angajat consilier la Transgaz, compania cu capital majoritar de stat cunoscută drept un „loc călduț” pentru rudele politicenilor.

Cristinel Dăncilă a lucrat până acum la OMV Petrom, cea mai mare companie energetică din Europa de Sud-Est, acolo unde a fost director zonal.

Dăncilă a fost angajat în urma unui examen, după cum a declarat pentru G4Media.ro Ion Sterian, directorul general al companiei de stat.

„Este inginer petrolist și avem nevoie de expertiză tehnică. La această etapă a trecut concursul pentru consilier, dar vreau să îl folosim în domeniul său de activitate. Angajarea sa nu are nici o legătură cu doamna Viorica Dăncilă”, a spus Ion Sterian.

Citește și: Viorica Dăncilă și-a găsit job la BNR. Ea va avea un salariu lunar net de 10.000 de lei

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*