Șoferul lui Dragnea a fost dat afară de la Guvern de Orban

în Actualitatea politică

Premierul Ludovic Orban a semnat noi decizii de eliminare de pesediști puși în funcții înalte la Palatul Victoria. Printre cei ”eliminați” se numără și fostul șofer al lui Liviu Dragnea, Adrian Mlădinoiu, care ocupa funcția de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

El a fost șoferul și bodyguard-ul lui Liviu Dragnea. În 2012, când Liviu Dragnea a ajuns vicepremier în Guvernul Ponta, de protecția acestuia s-a ocupat Adrian Mlădinoiu ca ofițer SPP. Acesta călătorea în mașina oficială oferită de Guvern lui Liviu Dragnea, în dreapta șoferului, în timp ce liderul PSD stătea pe bancheta din spate. Mlădinoiu a lucrat în SPP din 2009 până în 2015 și înainte a activat în unitatea de elită „Acvila”, aflată în subordinea Internelor, ca „șef grupă”.

Mlădinoiu i-a făcut multe servicii lui Dragnea în cursul timpului, a fost și interfața mai multor firme pe care familia condamnatului le-a deținut sau încă le deține.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*