Social-democrații au primit colidători

în Actualitate/Cultură

IMG_5645Carmen Dumitrescu

Iarna, în preajma sărbătorilor, chiar și politicienii au prilejul de a-și redescoperi umanitatea. Și așa cum procedează în fiecare an, social-democrații teleormăneni s-au întâlnit la sediul județean al partidului pentru a-i asculta împreună pe vestitorii Crăciunului. Ca atare, într-una dintre sălile organizației de partid s-a amenajat de către tinerii social-democrați un peisaj de poveste, în mijlocul căruia trona un impunător brad împodobit. Copiii care au venit la colindat, dar și politicienii prezenți s-au fotografiat în sala festivă și s-au bucurat împreună de atmosfera cu totul și cu totul specială. Pe la orele prânzului, la sediul organizației s-au prezentat Victor Drăgușin, Adrian Gâdea, Viorica Dăncilă, Adrian Simionescu, Timotei Stuparu, Florinel Dumitrescu, dar și alți pesediști cunoscuți, s-au așezat lângă brad și au așteptat ca toate grupurile de colindători să-și manifeste talentul. Copiii s-au bucurat de primirea călduroasă și au dat tot ce au avut ei mai bun, fiind recompensați la final cu câte o sacoșă cu dulciuri.

Alături de seniori s-au aflat și membrii ai TSD Teleorman, Marian Potbăniceanu și echipa lui demonstrând încă o dată că acțiunile cu adevărat frumoase ale partidului sunt cele realizate de tineri pentru tineri. Moș Crăciun a fost și el prezent pentru colindători și le-a oferit copiilor atât daruri, cât și cuvinte de îmbărbătare pentru cei mai timizi dintre ei.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

  1. La Rosiori, dorinta noastra a tuturor pentru nea Crity DUSKA, comandantul SORIKA, MARZOI Biciclistul, doctorul GALKOI, fratii SPICUL, este LA MULTI ANI LA JILAVA!!!!D.N.A., mos Craciunul vostru de ciorditori ordinari!

  2. Asta e viata lor .sa pozeze cu poporul ca sosele asfaltate lipsa canalizarilor si wc in fundul curtii sunt destule in Teleormanul din epoca de piatra.Cel mai grobian personaj de aici este Dancila, o profitoare ordinara care dessi e o babeta se fardeaza ca pustoiacele.O brosca raioasa care se da lebada.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*