liberinteleorman.ro

Slujbă de pomenire a Reginei Ana, la Alexandria

5 august 2016

Monica Vasilescu

regina anaMai multe slujbe de pomenire a Majestăţii Sale Regina Ana a României vor fi oficiate, în aceste zile, în țară. Şi Catedrala ”Sfântul Alexandru” din capitala Teleormanului se aliniază în rândul celor care vor găzdui un eveniment întru cinstirea Reginei Ana a României, organizând o slujbă de pomenire, mâine, începând cu ora 11.00.

Inițiativa aparține Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei – Filiala Teleorman (organizație înființată cu scopul de a readuce România pe cursul său firesc prin revenirea la monarhia constituţionă), care a întreprins toate demersurile întru amintirea celei din partea căreia ne-au rămas doar cuvintele: „Culmea nefericirii e atunci când pierzi ceva ce iubeşti. Poate fi un om, poate fi un câine, poate fi o vază care se sparge”.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cum punem cultura… la cort

Următorul articol

În numele lui Marin Preda

Cele mai recente articole de Actualitate