Slujbă de pomenire a Reginei Ana, la Alexandria

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

regina anaMai multe slujbe de pomenire a Majestăţii Sale Regina Ana a României vor fi oficiate, în aceste zile, în țară. Şi Catedrala ”Sfântul Alexandru” din capitala Teleormanului se aliniază în rândul celor care vor găzdui un eveniment întru cinstirea Reginei Ana a României, organizând o slujbă de pomenire, mâine, începând cu ora 11.00.

Inițiativa aparține Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei – Filiala Teleorman (organizație înființată cu scopul de a readuce România pe cursul său firesc prin revenirea la monarhia constituţionă), care a întreprins toate demersurile întru amintirea celei din partea căreia ne-au rămas doar cuvintele: „Culmea nefericirii e atunci când pierzi ceva ce iubeşti. Poate fi un om, poate fi un câine, poate fi o vază care se sparge”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*