liberinteleorman.ro

Site-ul pe care Drăgușin îl vrea șters publică o scrisoare deschisă: „Domnule Drăgușin, cu inexistentă stimă, vă dorim o campanie plină de succesul de care s-a bucurat Veorica!”

20 septembrie 2020

După ce Victor Drăgușin și-a pus toate relațiile în funcțiune pentru a îngrădi libertatea de exprimare a unui site cu proprietari necunoscuți care au îndrăznit să-și spună deschis părerea despre anumite practici pesediste, publicația online a răspuns printr-o scrisoare deschisă. Aceasta este adresată direct lui Victor Drăgușin, pe care autorii site-ului îl consideră a fi un politician perimat, ancorat în trecutul comunist de tristă amintire și căruia îi urează să aibă la fel de mult succes în alegeri ca și Viorica Dăncilă.

Scrisoarea deschisă este, în sine, un răspuns argumentat la presiunile politice exercitate asupra liberei exprimări care se petrec în Teleorman cu ceva mai puțină perdea decât în restul țării. Pentru că a pune un Birou Electoral să oblige o publicație la ștergerea unor articole de opinie este, în sine, o abominație.

Redăm aici, integral, conținutul scrisorii deschise:

SCRISOARE DESCHISĂ către PRIMARUL Alexandriei:

DOMNULE DRĂGUȘIN, AȚI ÎNFRÂNT!

Incredibil ce poate face stalinismul de Teleorman. Am observat că ați depus plângere împotriva noastră pe niște motive nejustificate, care conform legii pe care dumneavoastră ați menționat-o în plângere, nu au nici o legătură cu materialul pe care credeți că ne puteți obliga să îl ștergem. Mai mult decât atât, dumneavoastră ați făcut un mare abuz prin faptul că ați încercat să ne îngrădiți libertatea de exprimare, în mod ilegal. Cetățenii au dreptul să știe și partea nevăzută a omului din spatele zâmbetului fals, afișat atunci când le vorbiți despre Aqua Land unor oameni care nu au apă potabilă la robinete. Domnule Victor Drăgușin, practic, ne arătați că atunci când banul vorbește, legea tace. Ați organizat o „brigadă diverse” care să dea în favoarea preamăritului o hârtie fără valoare, prin care noi suntem somați sa ștergem materiale care o vizează pe fina dumneavoastră. Ne scuzați că v-am deranjat, dar de-aia s-a făcut revoluția, ca să putem avea libertate de exprimare. Victor Drăgușin, nu sunteți stăpânul libertății, nu toți se închină la dumneavoastră în acest oraș cu lacrimi în ochi. Aceste practici comuniste numai în Teleorman sunt posibile, un județ în care sărăcia și manipularea pesedistă miroase a esență de trandafir.Cetățenii din Alexandria trebuie să știe cu cine au de-a face, dincolo de ceea le promiteți, mințind ca un profesionist.În Alexandria pare că s-a format un cult spiritual-politic. Orașul e în paragina, iar cetățenii merită o explicație. Cum de în 4 ani nu s-a făcut nimic notabil pentru ei? Faceți poze la becuri pe stradă și le arătați alexăndrenilor ce bine e la lumină. Se văd mai clar valurile alea imense din asfalt. Probabil ăsta este Aqua Land-ul de care vorbiți… cu apa aia neagră de la robinete, trecută sub tăcere.Nimic, nimic despre adevăratele probleme ale municipiului?! Normal că nu spuneți nimic. Ce vă pasa dumneavoastră? Aveți salariu de 10000 mii lei net. Vă permiteți sa beți numai apă cumpărată, marca Voss, ca „boșii” ăia de au case și mașini, dar nu au muncit o zi. Știți dumneavoastră care, ăia care vă aduc 70% din voturi la alegeri. Cetățenii Alexandriei trebuie să se trezească la realitate și să își decidă traiul și viața. Nu, domnule Drăgușin, nu vă „deifămăm”, că nu dumneavoastră sunteți vinovat de situația deprimantă a capitalei de județ. Cetățenii sunt singurii vinovați. Puterea stă în mâinile lor. Votul e la ei. Dacă acest oraș mai are vreo șansă să își revină vreodată, dumneavoastră și toți expirații care cer încă 4 ani de putere, trebuie sa dispară din peisajul politic.. Din tot peisajul. Din toate funcțiile de conducere. Ati avut puterea, pe toate planurile, nu se vede nimic, nicăieri în județ.Domule primar Drăgușin, cu inexistentă stimă, vă dorim o campanie plină de succesul de care s-a bucurat și Veorica. Doamne ajută să #continuămseparat!

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

PRACTICI COMUNISTE ÎN TELEORMAN: Biroul Electoral Alexandria decide, prin vot și pe lângă lege, cine are libertate de exprimare și cine nu

Următorul articol

EXCLUSIV! “Afacerea Pa!Pa!….Cip” – Dosar penal pentru Victor Drăgușin, după ce a închis ochii la faptul că restaurantul prietenului său funcționează ilegal de ani întregi

Cele mai recente articole de Actualitatea politică