liberinteleorman.ro

UPDATE: Șiretlicuri de Teleorman: unul dintre candidații la Primăria Alexandria nu s-a regăsit pe buletinul de vot

5 iunie 2016

Monica Vasilescu

eu cu cine votez - dumitru goldbachIncidentele electorale au început încă de dimineață la Teleorman, județul care este, ca de obicei, primul la votare. Și asta nu din spirit civic foarte dezvoltat, dar asta este o altă discuție.

Aici, șmecheriile electorale sunt la ordinea zilei și nu puține sunt bețele în roate puse unora dintre competitori, care, mulți dintre ei, sunt precum apa sfințită (nu fac nici bine, nici rău). Dumitru Goldbach, candidat la Primăria Alexandria, s-a prezentat la urne, la Secția nr. 31 din Alexandria, pentru a-și exprima dreptul constituțional. Ar fi făcut acest lucru, dacă s-ar fi regăsit pe buletinul de vot primit de cei din secția de votare. El a anunțat organele abilitate despre incident, în speță Poliția și Biroul Electoral Central, cu toate că demersul nu-i înlătură dezavantajul pe care îl are deja în fața contracandidaților.

Despre asta a vorbit și președintele Partidului România Unită – Bogdan Diaconu: ”Candidatul Partidului România Unită la Primăria Alexandria (Teleorman) lipsește de pe buletinele de vot. În acest sens a fost sesizat BEC, BEJ, AEP și Poliția, pentru că lipsa unui candidat de pe buletinul de vot viciază total procesul de votare, iar alegerile trebuie refăcute. Faptul că acest lucru s-a întâmplat în fieful lui Liviu Dragnea ne indică încă o încercare de fraudare a alegerilor marca PSD. Partidul România Unită solicită autorităților în drept să ia imediat măsuri, să identifice vinovații și să amâne alegerile din Alexandria pentru ca procesul de votare să fie corect, iar candidatul PRU să se regăsească pe buletinul de vot. Această situație necesită deschiderea unui dosar penal și o verificare atentă a procesului de votare din întreaga țară pentru că un asemenea caz indică tentative de fraudare a votului românilor și un atac la adresa Partidului România Unită!”

UPDATE: Un cititor ne-a relatat că a întâlnit o situație identică, la aceeași Secție nr. 31 din Alexandria, acolo unde a primit un buletin de vot de pe care lipsea numele candidatului PRU – Dumitru Goldbach. Acesta a făcut, de asemenea, sesizare.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

4 Comments

  1. E normal sa fim primul judet la vot. Avem cel mai ridicat nivel de trai dintre toate judetele,si ne trebuie continuitate. NE MERITAM SOARTA!

  2. Saracul moldovean! mi se rupe sufletu de el. Tot raul e spre bine, insa. Poate justifica scorul dezastruos. :)))
    Greseala aia de tipar din buletinul de vot, l-a facut OM. Pana acum nu auzisem de el si de partidul din care face parte. Bravo, moldovene, bravo!

  3. Ervin, daca erai tu in locul domnului Goldbach, nu mai erai asa glumet! Oricare ar fi fost, dintre candidati, nu este absolut deloc normal ceea ce se intampla. Din pacate, vor intelege doar cei cu minimul de inteligenta. Tu nu ai inteles absolut nimic!

  4. cele mai mari emotii acum le are nae tatu,poate mai da foc la depozit inaca odata sa arda furacunile lui dragusin

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Lansare de carte specială la Bookfest! Carmen Dumitrescu a prezentat publicului trăirile secrete ale universului iubirii din AVATAR

Următorul articol

În Teleorman, PSD a câștigat pe toată linia

Cele mai recente articole de Actualitate