liberinteleorman.ro

Și fiica lui Dragnea a plecat din România…

Advertisement

Monica Vasilescu

Alexandra Dragnea, spre deosebire de fratele său, Valentin, care a moștenit metehnele tatălui său și iese pe stradă escortat de trupe SAS, a stat departe de privirile publice și nu s-a băgat în nicio afacere ”de succes” sau în vreo găselniță cu iz infracțional insuflată de celebrul său părinte. Fiica șefului PSD a fost mai orientată spre dragoste, de aceea și-a dezvoltat mai mult această latură. La 24 de ani, Alexandra nu vede altceva în fața ochilor decât relația pe care o are cu artistul din Republica Moldova – Alexandru Mațaev, pe care l-a dus și în ograda de poveste a lui Dragnea, de la Alexandria, pentru a filma un videoclip.

Acum, cei doi îndrăgostiți au plecat din România condusă de Dragnea, încercându-și norocul în Statele Unite ale Americii. Alexandru Mațaev postează frecvent pe Instagram fotografii din zonele frumoase ale Americii și pare foarte mulțumit de alegerea de a părăsi țara noastră, unde nu a avut mare succes pe plan muzical. Din când în când, în fotografiile sale mai bagă capul și Alexandra, fiind mai discretă cu noul său mod de viață, poate și din pricina reputației negative pe care și-a construit-o Liviu Dragnea, devenit unul dintre cei mai urâți, înjurați și ridiculizați politicieni din România.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primăria Alexandria cumpără tricouri de mii de euro de la un ziar-fantomă din Ialomița

Următorul articol

Dragnea află dacă scapă de condamnare pe 19 aprilie

Cele mai recente articole de Din culisele politice