liberinteleorman.ro

Shanita Arnold revine

27 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

shanitaShanita Arnold, unul dintre cei mai buni coordonatori de joc, s-a înțeles din nou cu CSBT Alexandria, echipa pregătită de Mădălin Piperea, și va juca un nou sezon pentru Teleorman, fapt care nu poate decât să ne bucure.

Despre americanca în vârstă de 25 de ani se știe că a avut mai tot timpul prestații de excepție în tricoul echipei de la noi. La o evaluare făcută per ansamblu de specialiști, jucătoarea de baschet are puncte bune la toate capitolele, fie că vorbim despre puncte pe meci, recuperări sau indice de eficiență.

Alături de Shanita, în lotul alexăndrean se vor afla și alte achiziții, ne referim aici la Doria Naylor, Beatrice Alaiba şi Mihaela Chelariu, care vor juca pentru Baschet Club Teleorman Alexandria începând cu acest sezon.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Mioara Toţe s-a ataşat personal de autoturismul profesional

Următorul articol

Cupa Municipiului Alexandria – Fotbal tenis

Cele mai recente articole de Sport