liberinteleorman.ro

Sevi Iriș a intrat în trupa Random și a primit patru de ”DA” la X Factor

23 septembrie 2017

Monica Vasilescu

Pe Sevila Iriș o cunoaște destul de multă lume care are legătură cu domeniul muzicii. Ea este născută în București, însă, a crescut în Alexandria și a locuit aici până când a absolvit liceul. A studiat la Facultatea de Teatru, Universitatea Hyperion, are 22 de ani și a făcut un show live excepțional la Zilele Alexandriei, alături de trupa The Alexanders.

Fata cu voce rezonantă, care a impresionat de multe ori auditoriul la evenimentele unde a cântat, s-a calificat mai departe în show-ul de la Antena 1 – X Factor. Nu singură, ci alături de noua gașcă artistică în care a intrat – Trupa Random, formată recent din cinci fete pe care le leagă aceeași nebunie muzicală. Ele s-au cunoscut la karaoke și și-au unit vocile special pentru a participa la acest concurs. Pe scenă, au făcut ce le-a trecut prin cap, au fost libere, neconformiste și i-au determinat toți cei patru jurați să le acorde „DA”-ul de calificare în etapa următoare a concursului. Sevi Iriș, Andreea Emilia Alupei, Roxana Sandu, Sonia Ioana și Polly Tralala sunt Trupa Random și așteaptă să fie votate pe aplicația X FACTOR astfel încât să ajungă direct în Galele Live!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Incendierea miriștilor îngreunează activitatea pompierilor! Sunt zile în care toate utilajele ISU se află la intervenții de vegetație uscată

Următorul articol

Trupa Arhaic și Nicușor Lină au cântat în memoria lui Vali Sterian la Berăria H

Cele mai recente articole de Actualitate