liberinteleorman.ro

Serbarea Martisorului, a primaverii si a Zilei de 8 Martie, la Țigănești

8 martie 2016

tiganestiLuni, 7 martie, incepand cu orele 11.00, la Scoala Gimnaziala “I. Gh. Duca“ Tiganesti, CONSILIUL LOCAL AL COPIILOR infiintat de AEDC in cadrul proiectului «Votati copiii inca o data», a organizat Serbarea Martisorului, a primaverii si a Zilei de 8 Martie.

Agenda evenimentului a fost urmatoarea:

Legenda Martisorului si a Babei Dochia – prezentare PowUntitleder point,  Cantece prezentate de grupurile vocale ale claselor 0-IV, Expozitie cu vanzare de martisoare, felicitari si flori de primavara confectionate de elevii scolii, sprijiniti de parinti si cadre didactice, in cadrul atelierelor de creatie:- NATURA CHEAMA PRIMAVARA – atelier pentru confectionarea martisoarelor MOARA DE HARTIE – atelier pentru confectionarea felicitarilorFLORI PENTRU MAMA – atelier pentru confectionarea unor flori in tehnica Origami, Expozitia de desene, Flori, femei, primaveri.

La eveniment a participat un numar mare de elevi, cadre didactice, parinti, reprezentanti ai autoritatii publice locale, fosti absolventi ai scolii, care s-au oferit sa dea o mana de ajutor.

Primarul Consiliului Local al Copiilor, Alexandru Bogdan Gongone, a transmis in numele intregului colectiv, un mesaj pentru toate femeile: «Ziua de 8 Martie» sa fie un prilej de bucurie pentru mamici, bunici, surori, colege, profesoare, si sa le umple gandurile si sufletul de caldura primaverii. LA MULTI ANI!»

Activitatea a fost derulata in cadrul proiectului «Votati copiii inca o data!», implementat de Asociatia pentru Educatie si Dezvoltare Comunitara in parteneriat cu Primaria Tiganesti. Proiectul este finantat prin Granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Fotbal: Dănuț Ivănică a debutat cu gol la Sporting

Următorul articol

Factorii poștali din Teleorman ies în stradă

Cele mai recente articole de Actualitate