Serbarea Martisorului, a primaverii si a Zilei de 8 Martie, la Țigănești

în Actualitate

tiganestiLuni, 7 martie, incepand cu orele 11.00, la Scoala Gimnaziala “I. Gh. Duca“ Tiganesti, CONSILIUL LOCAL AL COPIILOR infiintat de AEDC in cadrul proiectului «Votati copiii inca o data», a organizat Serbarea Martisorului, a primaverii si a Zilei de 8 Martie.

Agenda evenimentului a fost urmatoarea:

Legenda Martisorului si a Babei Dochia – prezentare PowUntitleder point,  Cantece prezentate de grupurile vocale ale claselor 0-IV, Expozitie cu vanzare de martisoare, felicitari si flori de primavara confectionate de elevii scolii, sprijiniti de parinti si cadre didactice, in cadrul atelierelor de creatie:- NATURA CHEAMA PRIMAVARA – atelier pentru confectionarea martisoarelor MOARA DE HARTIE – atelier pentru confectionarea felicitarilorFLORI PENTRU MAMA – atelier pentru confectionarea unor flori in tehnica Origami, Expozitia de desene, Flori, femei, primaveri.

La eveniment a participat un numar mare de elevi, cadre didactice, parinti, reprezentanti ai autoritatii publice locale, fosti absolventi ai scolii, care s-au oferit sa dea o mana de ajutor.

Primarul Consiliului Local al Copiilor, Alexandru Bogdan Gongone, a transmis in numele intregului colectiv, un mesaj pentru toate femeile: «Ziua de 8 Martie» sa fie un prilej de bucurie pentru mamici, bunici, surori, colege, profesoare, si sa le umple gandurile si sufletul de caldura primaverii. LA MULTI ANI!»

Activitatea a fost derulata in cadrul proiectului «Votati copiii inca o data!», implementat de Asociatia pentru Educatie si Dezvoltare Comunitara in parteneriat cu Primaria Tiganesti. Proiectul este finantat prin Granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*