Semnul interzis nu stă în calea BMW-ului lui Claudiu Crăcea

în Actualitate/Actualitatea politică/Administratie

Monica Vasilescu

parcare interzisa

Pentru că actualul primar de la Turnu Măgurele – Dănuţ Cuclea – are interzis să realizeze lucruri prin oraş (cel puţin aşa lasă impresia), Claudiu Crăcea visează să-i ia locul şi pentru asta se pregăteşte cu nerespectarea regulilor de circulaţie, cum a văzut, probabil, că face edilul-şef de la Roşiorii de Vede, care-şi parchează maşina oriunde, mai puţin unde trebuie nu.

Aşa cum îi stă bine unui viitor primar, autoturismul politicianului Claudiu Crăcea a fost surprins parcat în loc interzis, după cum se poate vedea din fotografie, chiar în faţa salonului de beauty al soţiei sale. Cât timp s-a coafat, BMW-ul lui Claudiu a stat sub semnul interzis fără să sesizeze cineva fapta. Bănuim că Poliţia locului era ocupată cu marii infractori din Turnu, iar Claudiu, fiind cu spatele, nu a văzut indicatorul care-i interzice parcarea până la prima intersecţie. Ne miră acest fapt, trebuie să recunoaştem, pentru că îl ştim pe Claudiu Crăcea ca fiind un om cu nasul pe sus, dar se pare că nu l-a ridicat atât de mult încât să vadă stâlpii de circa trei metri din lateralul său. Ghinion! Cum ar spune preşedintele ţării noastre…

3 Comments

  1. Ce golanie din partea unui ofuscat, care se crede buricul pamantului. Astia, de teapa lui, incalca legea pentru a iesi in evidenta. Bravo voua, aratati adevarat fata a politrucilor din judet.

  2. Cata ipocrizie din partea voastra. Este adevarat ca domnul Cracea a incalcat legea. Insa, si altii procedeaza la fel. Spre exemplu, Costel Barbu. Singura diferenta este ca Barbu cotizeaza la ~seratele literale~.Da, la acele eveniemnte organizate, chipurile, de voi. Claudiu Cracea nu arunca banii pe improvizatii. Putina decenta nu strica. Detalii, cat de curand

  3. Dragă anonim Florentin, ipocrit e cel care te-a mințit. Ți-aș ura ca singurii tăi bani lunar să însume plata pe care Costel Barbu a făcut-o pentru seratele libere (nu liberale), dar asta ar însemna să fiu mult prea crudă cu tine, deoarece Barbu ne-a dat 0 lei. Câți improvizați pe această planetă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*