liberinteleorman.ro

Semifinala CN U13 masculin şi feminin, la Alexandria

21 ianuarie 2015

baschet

Federaţia Română de Baschet anunţă că în perioada 30 ianuarie – 01 februarie 2015 se va desfăşura Turneul 1 din cadrul Fazei Semifinale a Campionatului Naţional U13 masculin şi feminin. Turneul va ava loc în următoarele locaţii: CN U13 feminin – GRUPA 1: Alexandria (CSS), GRUPA 2: Gheorghieni, (CSS), CN U13 masculin – GRUPA 1: Târgovişte (CSS), GRUPA 2: Bucureşti (ACS 4Sports).

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Mica Unire, la Muzeul Judeţean Teleorman

Următorul articol

ISU Teleorman a făcut bilanţul pe 2014

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.