Selecționata U14 – AJF Teleorman a obținut locul III la turneul final ,,Fotbal și Feminitate”

în Sport

universitatea-u-14În perioada 19-20 noiembrie, la Suceava, a avut loc turneul final al proiectului de dezvoltare al fotbalului feminin ,,Fotbal și Feminitate”. Din cadrul acestui proiect face parte și județul Teleorman, fiind implicat încă de la începutul proiectului din anul 2012, fotbalul feminin dezvoltându-se în județul nostru cu ajutorul FRF, AJF Teleorman și ISJ Teleorman.

Teleormanul a participat anul acesta la turneul final, la categoria de vârstă U14 alături de alte 6 județe și municipiul București: Suceava, Caraș-Severin, Maramureș, Alba, Covasna, Iași, reușind să se clase pe locul III la finalul turneului după AJF Suceava ( locul I) și AMF București (locul II).

Rezultatele turneului U 14 au fost:

Grupa A:
Maramures – Alba 0-3
Teleorman – Bucuresti 1-1
Maramures – Teleorman 1-0
Alba – Bucuresti 0-1
Maramures – Bucuresti 0-4
Alba – Teleorman 2-3

Grupa B:
Caras-Severin – Covasna 1-0
Iasi – Suceava 0-0
Caras- Severin – Iasi 2-5
Covasna – Suceava 2-4
Caras-Severin – Suceava 0-3
Covasna – Iasi 3-0

Locul 7-8:
Maramures – Covasna 0-1

Locul 5-6:
Alba – Caras-Severin 1-1 (3-1, d.p.)

Finala mica:
Teleorman – Iasi 1-1 (7-6, d.p.)

Finala mare:
Suceava – Bucuresti 2-0

Selecționata județului nostru a fost reprezentată la acest turneu final de următoarele sportive: Bădărau Ancuța, Achim Andrada, Anghel Daniela, Roșioru Victorița, Pană Alina, Tatu Flavia, Panait Cătălina, Ghinea Roxana, Pereanu Mihaela, Savu Alexandra, Dogaru Maria, acestea fiind coordonate de Călin Pistolea. La festivitatea de premiere a fost prezent și președintele FRF, Răzvan Burleanu, care le-a înmânat tinerelor jucătoare diplomele și medaliile cuvenite.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*