liberinteleorman.ro

Selecționata U14 – AJF Teleorman a obținut locul III la turneul final ,,Fotbal și Feminitate”

22 noiembrie 2016

universitatea-u-14În perioada 19-20 noiembrie, la Suceava, a avut loc turneul final al proiectului de dezvoltare al fotbalului feminin ,,Fotbal și Feminitate”. Din cadrul acestui proiect face parte și județul Teleorman, fiind implicat încă de la începutul proiectului din anul 2012, fotbalul feminin dezvoltându-se în județul nostru cu ajutorul FRF, AJF Teleorman și ISJ Teleorman.

Teleormanul a participat anul acesta la turneul final, la categoria de vârstă U14 alături de alte 6 județe și municipiul București: Suceava, Caraș-Severin, Maramureș, Alba, Covasna, Iași, reușind să se clase pe locul III la finalul turneului după AJF Suceava ( locul I) și AMF București (locul II).

Rezultatele turneului U 14 au fost:

Grupa A:
Maramures – Alba 0-3
Teleorman – Bucuresti 1-1
Maramures – Teleorman 1-0
Alba – Bucuresti 0-1
Maramures – Bucuresti 0-4
Alba – Teleorman 2-3

Grupa B:
Caras-Severin – Covasna 1-0
Iasi – Suceava 0-0
Caras- Severin – Iasi 2-5
Covasna – Suceava 2-4
Caras-Severin – Suceava 0-3
Covasna – Iasi 3-0

Locul 7-8:
Maramures – Covasna 0-1

Locul 5-6:
Alba – Caras-Severin 1-1 (3-1, d.p.)

Finala mica:
Teleorman – Iasi 1-1 (7-6, d.p.)

Finala mare:
Suceava – Bucuresti 2-0

Selecționata județului nostru a fost reprezentată la acest turneu final de următoarele sportive: Bădărau Ancuța, Achim Andrada, Anghel Daniela, Roșioru Victorița, Pană Alina, Tatu Flavia, Panait Cătălina, Ghinea Roxana, Pereanu Mihaela, Savu Alexandra, Dogaru Maria, acestea fiind coordonate de Călin Pistolea. La festivitatea de premiere a fost prezent și președintele FRF, Răzvan Burleanu, care le-a înmânat tinerelor jucătoare diplomele și medaliile cuvenite.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Clotilde Armand a ales România. Nicușor Lina a ales-o pe Clotilde

Următorul articol

Universitatea Alexandria s-a calificat în faza a III-a a Cupei României la fotbal feminin

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.