liberinteleorman.ro

Șeful Poliției Videle e online

De jumătate de an, în funcția de șef al Poliției orașului Videle a fost numit subcomisarul Enache Emil. Cu o gândire modernă și cu intenții de implicare în slujba pe care o are, polițistul întâi din Videle acționează pe toate fronturile pentru a-și duce la îndeplinire ideile, mai ales că unitatea are multe rămășițe de pe urma fostului comandant. De când a luat postul de conducere și, odată cu el, mai multă responsabilitate, Emil Enache a apelat și la variante moderne pentru a rezolva mai rapid treburile. El scrie pe Facebook și îi îndeamnă pe cetățeni să colaboreze cu organele de poliție atunci când este nevoie de implicare comună. ”În legătură cu așa-zisul ”Spartac”, cel cu barbă care umblă prin orașul Videle și șicanează diverse persoane, mai ales fete, avem rugămintea ca, cei care au avut astfel de probleme să vină să sesizeze Poliția Videle în vederea întocmirii unui dosar și luarea măsurilor legale ce se impun”, aceasta este una dintre recentele postări pe Facebook la care prietenii virtuali au răspuns pozitiv. Și nu doar în online este Emil Enache activ. Oamenii spun că și offline se descurcă bine, l-au văzut pe acesta că patrulează singur noaptea prin localitate și veghează ca lucrurile să fie cât de cât sub control, a adus polițiști tineri la unitate, lucruri în urma cărora speră să rămână rezultate notabile. Speranța oamenilor vine și din faptul că, deși își desfășoară treburile în celebrul Videle, Emil Enache nu iubește infractorii, fapt mai rar întâlnit la polițiștii din Teleorman…

Până a proba contrarie, îi dăm și noi un like!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

DETECTORUL DE MINCIUNI – Dănuț Cristescu: „La Consiliul Județean Teleorman nu se face campanie electorală și n-are nicio legătură Ziua Județului Teleorman cu campania electorală.”

Următorul articol

Cadrele medicale de la Ambulanța Teleorman protestează din cauza revocării din funcție a managerului Cristi Popescu

Cele mai recente articole de Din culisele politice