liberinteleorman.ro

Șeful IPJ Teleorman – Valentin Dumitrașcu, mesaj pentru polițiști

23 martie 2017

”Ne mândrim cu 195 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române Moderne, 195 de  ani de ,,lege şi onoare,, şi 195 de ani de când ne aflăm în slujba cetăţeanului, îndeplinindu-ne misiunea cu onoare şi devotament, construind o relaţie de încredere şi de respect cu cetăţenii, clădind astfel, împreună, o Poliţie puternică, demnă, de care să fim mândri.

Astăzi, Poliția Română reprezintă o instituție modernă, un partener de încredere şi un furnizor de securitate şi stabilitate atât în plan național, cât şi mondial. Din această perspectivă, putem afirma că, în prezent, Poliţia Română răspunde nevoilor şi cerinţelor actuale şi dezvoltă o colaborare foarte bună cu instituţiile partenere din sistemul de ordine și siguranță.

În prag de sărbătoare, vreau să asigur locuitorii judeţului Teleorman de întreaga noastră disponibilitate, având în vedere principiul transparenţei şi echidistanţei faţă de activităţile pe care noi le desfăşurăm iar alături de colegii mei  – cu maximă seriozitate şi profesionalism vom depune toate diligenţele necesare pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi permanent în siguranţă.

Dragi teleormăneni, vă mulţumesc că ne sunteţi alături, vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-aţi acordat-o care ne onorează, dar, în acelaşi timp, ne obligă să găsim cele mai bune soluţii la problemele cu care vă confruntaţi! La mulţi ani, Poliţia Română! La mulţi ani, Poliţistului român!”

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, comisar-șef de poliție – Valentin Dumitrașcu

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Cu ce va mandriti? Politia din Teleorman degiverseaza dosare, trage de timp, nu isi face datoria, intimideaza cetatenii si cand unu politist de caz este sunat nu e de gasit niciodata ( e in concediu, e bolnav, e plecat..etc) Asta e bataie de joc pe bani publici, interese politice, influente si tot felul de mizerii. Politia exista in sprijinul cetatenilor nu contra lor.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Se alege președintele Consiliului Județean Teleorman

Următorul articol

Mircea Dumitrescu are fiu bogat. Acum și secretar de stat…

Cele mai recente articole de Actualitate