Șeful IPJ Teleorman – Valentin Dumitrașcu, mesaj pentru polițiști

în Actualitate

”Ne mândrim cu 195 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române Moderne, 195 de  ani de ,,lege şi onoare,, şi 195 de ani de când ne aflăm în slujba cetăţeanului, îndeplinindu-ne misiunea cu onoare şi devotament, construind o relaţie de încredere şi de respect cu cetăţenii, clădind astfel, împreună, o Poliţie puternică, demnă, de care să fim mândri.

Astăzi, Poliția Română reprezintă o instituție modernă, un partener de încredere şi un furnizor de securitate şi stabilitate atât în plan național, cât şi mondial. Din această perspectivă, putem afirma că, în prezent, Poliţia Română răspunde nevoilor şi cerinţelor actuale şi dezvoltă o colaborare foarte bună cu instituţiile partenere din sistemul de ordine și siguranță.

În prag de sărbătoare, vreau să asigur locuitorii judeţului Teleorman de întreaga noastră disponibilitate, având în vedere principiul transparenţei şi echidistanţei faţă de activităţile pe care noi le desfăşurăm iar alături de colegii mei  – cu maximă seriozitate şi profesionalism vom depune toate diligenţele necesare pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi permanent în siguranţă.

Dragi teleormăneni, vă mulţumesc că ne sunteţi alături, vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-aţi acordat-o care ne onorează, dar, în acelaşi timp, ne obligă să găsim cele mai bune soluţii la problemele cu care vă confruntaţi! La mulţi ani, Poliţia Română! La mulţi ani, Poliţistului român!”

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, comisar-șef de poliție – Valentin Dumitrașcu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*