Șeful de post de la Moșteni, polițistul Rafael Tatu, beat la volanul mașinii de poliție

în Actualitate/Politica altfel/Politie

Monica Vasilescu

rafael tatuRafael Tatu – șeful de post din comuna Moșteni de Videle a fost surprins, seara trecută, într-o situație extrem de gravă pentru un polițist. Acesta a urcat la volanul mașinii de poliție într-o stare avansată de ebrietate, fiind testat de către colegii săi cu alcooltestul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, inspector de poliție Teodora Dragole, șeful de post de la postul de poliție Moșteni a fost prins conducând aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,77. S-a întocmit dosar penal, care se află în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, având calitatea de polițist judiciar”.

Inspectorul șef a dispus cercetarea disciplinară a polițistului-problemă, luându-se în calcul și dispozițiile ulterioare ale procurorilor.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*