Sursă foto: PRO TV

Șefu lovește și scuipă arbitrii, la finalul unui meci de fotbal!

în Actualitatea politică/Administratie

Primarul localității Scrioaștea, Marian Șefu, se remarcă din nou! După ce a spus pe un post național de televiziune că niște copii care citesc sunt infractori și după ce a furat lemne din pădurea comunală ca să se încălzească iarna, edilul s-a comportat ca un huligan la meciul de fotbal care s-a desfășurat în localitatea pe care o conduce, între echipele Șoimii Scrioaștea și Steaua Roșie Măldăeni. Acesta a scuipat un arbitru și i-a dat o palmă peste față. Totul s-a întâmplat la finalul meciului, în vestiarul arbitrilor, primarul fiind ajutat în acțiunile lui violente de Călin Virgil, delegatul echipei Șoimii Scrioaștea, care l-a lovit pe centralul partidei cu piciorul în față.

Întregul episod este descris de publicația sportivă teresport.ro, ai cărei jurnaliști s-au aflat la fața locului și au văzut totul:

“Imediat dupa fluierul final, celebrul primar din comuna Scrioaștea, Marian Șefu si-a făcut aparitia la vestiarul arbitrilor, vestiar care era atent supravegheat de Călin Virgil, delegatul celor de la Șoimii Scrioaștea. Călin Virgil, delegatul echipei din Scrioaștea  l-a lovit pe centralul partidei cu piciorul în față, după care a continuat cu observatorul partidei și unul din arbitrii asistenti, în ajutorul acestuia a sărit primarul comunei, care la salutul observatorului, a răspuns scurt, cu un scuipat  și o palmă peste față. Gesturi  de maidan care nu fac cinste fotbalului județean. Aceste specimene trebuie să dispară din fotbalul teleormănean.

teresport.ro

Oficialii partidei au fost obligați să sune la numărul de urgență 112, pentru că singuri nu au putut potoli furia primarului Șefu și a oamenilor acestuia. IPJ Teleorman confirmă că ar fi existat un apel la 112 pentru soluționarea unui conflict la Scrioaștea, dar când au ajuns polițiștii la fața locului, situația tensionată nu mai era în desfășurare. Înțelegem, însă, că persoanele agresate și-au rezervat dreptul de a depune plângere penală împotriva primarului localității și a celui care l-a ajutat pe parcursul actului de huliganism.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*