Șefia PNL Alexandria a fost pusă pe tavă unui fost pesedist

în Actualitatea politică/Administratie

N-au trecut nici măcar două luni de când fostul consilier local PSD, Epure Haralambie, și-a anunțat trecerea de la PSD la PNL, din interese politice. Acesta a spus la momentul acela că a decis să renunțe la PSD, pentru că nu se mai regăsea în valorile formațiunii politice, dar gurile rele susțineau încă de pe atunci că, de fapt, doctorul Hari nu se mai regăsea în lista de consilieri locali ai PSD. Așa că a trădat. Consecințele au fost dintre cele mai bune pentru el la PNL, pentru că liberalii i-au oferit funcția de viceprimar, în cazul câștigării majorității în CL, și acum, după pierderea alegerilor la Alexandria de către PNL, funcția de șef al organizației locale i-a fost pusă pe tavă fără comentarii.

Votul s-a întâmplat ieri seară în Biroul Permanent Județean al PNL, dar mai la secret, așa. Pentru că Organizația PNL Alexandria n-a știut mare lucru despre ce-i pregăteau liderii județeni ai partidului, fostul primar de la Suhaia, Cristi Barbu și fostul om de afaceri, Eugen Pîrvulescu. Mulți au aflat despre noua conducere pesedistă a organizației din presa locală.

Nici Vera Mitran, cea care a condus organizația Alexandria până în acest moment, n-a fost luată în calcul de către filiala județeană a partidului, așa că a fost înlăturată în absență. Adică, cu „eleganța” liberală specifică.

În continuare, PNL Teleorman ține să demonstreze că nu e altceva decât o aripă a PSD-ului și că n-are nicio reținere din a ieși la înaintare cu pesediști vechi și noi, de vreme ce ei sunt cu toții o echipă.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

4 Comments

  1. Cea mai bună dovadă că în Teleorman PNL a facut si va face un blat în continuare PSD. Păcat de locuitorii acestui județ care nu mai au nicio speranță. Nimeni nu se gândește la ei, decât la interesul propriu.

  2. La ce mișcari politice au fost și prin zona Turnu Măgurele sigur lista PNL pentru alegerile parlamentare va fi de fapt o listă PSD, colorată doar puțin în nuanță de galben.

  3. marele blat pirvulescu costelus bitanu si psd la alexandria teleorman continua ….. penele continua sa instaleze directori in deconcentrate la intelegere cu psd ….vicele psd fost turnator si jandarm gica anghel a tocmit postul de director la directia sport pentru un alt turnator recrutat din pesede si infiltrat in penele nimeni altul decit cumnatu bulgar pene in ditamai fieful pene(list) la alexandria …de gindit…eugeneeeee casca ochiiiiiiiii……cind faceti blaturi ordinare precum acesta

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*