Ședințele îl deranjează pe consilierul județean Mircea Sandu Fulga din discuțiile pe WhatsApp

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

fulga mirceaÎn Consiliul Județean Teleorman au intrat, în acest mandat, oameni care pot avea legături cu orice, mai puțin cu administrația județeană. Oricât de puțin ai trece prin jurul majorității actualilor consilieri, remarci imediat lipsurile care îi macină. Parcă li se și văd cuvintele când intră pe o ureche și ies pe alta, vorba unui participant de pe margine. Din această categorie face parte, cu siguranță, consilierul județean Mircea Sandu Fulga, un personaj despre care, la o verificare sumară, am aflat că are o carieră încununată de faptul că a lucrat cu produse accizabile precum tutunul și a trecut cu o afacere pe la Suhaia, despre care nu am auzit să fi avut vreun succes răsunător.

Străin de administrație cum lasă impresia, acesta s-a trezit în Consiliul Județean ca pe Marte și nu știe dacă să rămână acolo sau să zboare ca un fulg. Cel puțin, atât de dezorientat pare. Dacă prima ședință a fost de acomodare, iar stângăciile puteau fi puse în baza acestui fapt, la a doua întrunire, Fulga nu a mai băgat în seamă proiectele de hotărâri, s-a făcut comod și a început să scrie pe WhatsApp, ridicând mâna în semn că este de acord cu ceea ce se votează. În loc să aibă preocupări de ordin legislativ, să fie atent la hârtiile ce i se pun dinainte, noul consilier s-a comportat ca și când ar fi fost doar martor la luarea deciziei (ceea ce nu e departe de adevăr). El a stat cu telefonul în mână de mai multe ori, fiind surprins de aparatul de fotografiat în destule poziții demne de o cârciumă de la sat, nu de o instituție publică precum este Consiliul Județean Teleorman, unde nu-și găsește locul. Și nu știm cine l-a obligat pe Fulga să se facă și el consilier județean, dar, în mod cert, nu i-a spus ”cu ce se mănâncă”. Pentru că, din păcate pentru Mircea, CJ nu se poate asezona cu ciuperci. Poate doar cu o țigară în pauze.

2 Comments

  1. interesant ar fi sa ne spuneti ce partid l-a pedepsit trimitand-ul acolo, unde se plictiseste, desi e la inceput de mandat !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*