liberinteleorman.ro

Ședință în PDL pe tema “fiilor rătăcitori”

7 februarie 2015

bitanuCarmen Dumitrescu

În cursul zilei de joi, 5 februarie, la sediul județean al PDL Teleorman a avut loc o ședință, prezidată de Teodor Nițulescu. Având în vedere tensiunile din interiorul PDL, legate de legitimitatea lui Nițulescu, ședința a avut, potrivit surselor noastre, rolul de a dezamorsa tensiunea acumulată de partid. În mod deloc surprinzător, la discuție nu au luat parte și Cristi Barbu sau Cătălin Burcescu, inițiatorii “mișcării de înnoire” a partidului, chiar dacă au fost protagoniștii dialogului dintre Nițulescu și aripa din PDL care îl susține acum. Se pare că Nițulescu ar fi spus, în prezența celor chemați la dezbatere, că disensiunile apărute au la bază strict acțiunile unor “fii rătăcitori” ai partidului și s-a declarat profund nemulțumit de faptul că aceste neînțelegeri au ajuns în vizorul opiniei publice și al presei.

Explicațiile lui Cristi Barbu pe această temă au fost destul de simple, el susținând că a primit tardiv invitația de a participa la ședința menționată, majoritatea colegilor săi fiind invitați cu două zile mai devreme. De altfel, gruparea din jurul lui Cristi Barbu a refuzat invitația lui Nițulescu la ședință, considerând că scopul  întâlnirii era acela de a-i da afară din partid pe Cristi Barbu și pe Cătălin Burcescu.

Atmosfera din PDL rămâne tensionată și e destul de greu de anticipat ce va urma în privința conducerii partidului, forurile de la București susținând gruparea lui Bitanu’ iar cele din județ pe cea a lui Nițulescu. Oricum ar evolua situația, cineva va pierde totul. Dar uneori e necesar să pierzi ca să înveți…

 

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Balta Suhaia, un Paradis cu interdicție

Următorul articol

Nițulescu: ”Dacă veneau la ședință, le rupeam o mână și un picior!”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică