liberinteleorman.ro

Seară magică la Alexandria sub egida Clubului Rotary

12 decembrie 2017

Monica Vasilescu

Ca în fiecare an, înainte de Crăciun, Clubul Rotary din Alexandria invită iubitorii de frumos la un concert cu totul aparte. Mai precis, pe 20 decembrie, Athenaeum Brass Quintet va oferi auditoriului un concert de colinde românești și internaționale într-o orchestrație cu totul inedită a unor lucrări semnate de Johannes Brahms, Leroy Anderson și alți compozitori de muzică instrumentală de proporții vaste. Acest concert a putut fi posibil cu sprijinul directorului artistic Felix Goldbach, cel care a adus, în urmă cu doi ani, la Alexandria, Orchestra de cameră ”Goldmusic”.  Felix Goldbach este unul dintre cei mai cunoscuți soliști la clarinet din țară, doctor în muzică la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, un artist care a cântat la Vatican în faţa Papei Ioan Paul al II-lea şi a interpretat în cursul carierei sale arii celebre alături de nume mari ale muzicii româneşti, precum Gheorghe Zamfir. Acesta a primit, în 2015, binemeritata diplomă de excelență pentru primul concert vienez organizat la Alexandria și a promis că revine dacă va avea primirea corespunzătoare. Și s-a ținut de promisiune, la invitația Clubului în care s-a unit elita oamenilor de afaceri locali și reprezentanți ai diferitelor profesii, cu scopul declarat de a susține excelența, prin strângerea de fonduri destinate acțiunilor umanitare și promovării valorilor, Rotary Alexandria.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Teodor Nițulescu: „Motivul pentru care mă duc în mod repetat la DNA este că nu se pot explica în câteva ore relațiile care se petrec de ani de zile…”

Următorul articol

Mara Calista, singurul deputat de Teleorman contra modificărilor la statutul magistraților

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la