liberinteleorman.ro

Seara de muzică folk la Roșiorii de Vede

7 iulie 2023

Atunci când organizăm un eveniment, ne gândim, în primul rând, la impactul pe care îl are acesta în comunitatea căreia ne adresăm, de a acoperi o nevoie a publicului nostru și de a aduce bucurie în viața locuitorilor.

Iar „Seara de muzică folk”, organizată ieri, 6 iulie, într-unul dintre cele mai primitoare parcuri din Roșiorii de Vede (Parcul „Nicolae Bălcescu”) și asta datorită oamenilor care trăiesc în acea zonă a municipiului și care ne-au primit ca o familie, este o dovadă că obiectivele noastre și-au atins scopurile.

Ne-am simțit minunat atunci când voluntarii EUROPE DIRECT Teleorman, alături de artistul Tedy Stîngă, liderul Trupei EUROTON și coordonatorul Cercului de Muzică al Casei de Cultură, dar și de Silviu Arsu, directorul DCECS Roșiorii de Vede, au cântat cele mai îndrăgite melodii împreună cu copiii, tinerii, părinții și bunicii veniți în parc în număr mare.

A fost o atmosferă extraordinară, care ne dă un puternic imbold să continuăm ceea ce facem, conștienți fiind de importanța culturii și de puterea exemplului personal în viața comunității.

Muzica unește oamenii, iar dacă această artă ne aduce aproape unii de alții vom fi acolo unde ne veți chema!

Echipa Centrului EUROPE DIRECT Teleorman

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Ce a făcut Poliția Animalelor din Teleorman de la înființare până în prezent

Următorul articol

Liber în Teleorman a CÂȘTIGAT definitiv procesul cu Floriana Mitroi după cinci ani de litigii – Motivarea instanței

Cele mai recente articole de Actualitate