Seară de dialoguri la Alexandria. Cotidianul & Fundația Alexandrion, despre presă și performanță în sport și business

în Actualitatea politică

Ziarul Cotidianul și Fundația Alexandrion continuă seria evenimentelor în țară, o serie de dialoguri care aduc față în față performeri locali, județeni, naționali și internaționali din domenii diferite. Pledând pentru performanță în business, cultură și sport, întâlnirile dau ocazia unor discuții libere în jurul subiectelor de interes pe plan local și nu numai.

“De la reapariția pe hârtie a ziarului Cotidianul, ne-am întors la o formulă de manifestare extrem de cunoscută în istoria presei românești: întâlnirile cu cititorii. Într-o relație specială pe care o avem cu Fundația Alexandrion, am început întâlniri cu personalități importante ale culturii și economiei române, unde vrem să punem față în față campioni, performeri, oameni de seamă ai culturii, businessului si politicii românești cu localnicii din Alexandria. Aici ne-am dori să punem sămânța acestor dezbateri” povestește Cornel Nistorescu, directorul ziarului Cotidianul, și moderatorul acestei serii de evenimente.

După evenimentele din București, Timișoara, Ploiești, Buzău, presa și performanța sunt dezbătute și la Alexandria, joi, 27 aprilie 2017. Subiecte precum: sansele dezvoltării accelerate într-un oraș mediu, metodele de gestionare a confruntărilor cu instituțiile statului, resursele de progres în domeniul presei clasice și în media electronică, cum pot fi descoperite și promovate valorile în sport; vor fi dezbătute de catre invitații speciali ai serii și de către public.

Alături de invitații serii, Andrei Grigorescu, Coordonator regional  Întreprinderi Mici și Mijlocii – Bancpost, artistul plastic Ștefan Râmniceanu, Ana Maria Brânză, campioană olimpică a echipei feminine naționale de spadă, Răzvan Vasile, director comercial Grupul Alexandrion, Valentin Popescu, director marketing Grupul Alexandrion, se va povesti si despre performanță, artă, creditare, despre  proiecte de viitor si vor fi căutate soluții pentru o Românie prosperă.

De asemenea, organizatorii și-au asumat promovarea educației sportive, dar și analiza practicilor de responsabilitate corporatistă din mediul românesc de afaceri și a problemelor cu care se confruntă mediul de business din regiune.

 

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*