liberinteleorman.ro

Se pregăteşte debarcarea lui Claudiu Crăcea?

13 februarie 2015

Claudiu CraceaCarmen Dumitrescu

Evenimentele petrecute la nivel judeţean în PDL încep să producă efecte şi pentru alte persoane decât Niţulescu. De fapt, actuala conducere încearcă să se debaraseze de persoanele  care s-au opus mazilirii lui Niţulescu şi eforturile în acest sens se fac la nivel central. Potrivit unor surse, un grup restrâns din BPL Turnu Măgurele al PDL pregăteşte de mai multă vreme debarcarea lui Claudiu Crăcea din fruntea organizaţiei locale, din simplul motiv că acesta s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, un lider tiranic, cu accese dictatoriale. Cunoscându-l pe Crăcea, criticile aduse lui de către democrat-liberalii care au lucrat împreună cu el par destul de justificate. În locul acestuia, democrat-liberalii turneni ar intenţiona să îl aducă pe fostul preşedinte al organizaţiei, Liviu Neagu, considerat de pedelişti mai înclinat către lucrul în echipă decât Crăcea. Oricum, era clar ca lumina zilei faptul că mazilirea lui Niţulescu va atrage după sine decapitarea mai multor oameni din echipa lui, oameni care nu sunt dispuşi să se replieze şi să se arate toleranţi cu noua echipă de conducere a partidului.

neaguPotrivit aceloraşi surse, Crăcea habar n-are de mazilirea care îl aşteaptă şi, tocmai de aceea, el se manifestă încă în forţă chiar şi în cadrul noului BPJ al partidului, refuzând să participe la şedinţe până la lămurirea situaţiei lui Niţulescu la Bucureşti. Într-un fel, politica este mediul propice dezvoltării unor comportamente aberante în cazul unor oameni care n-au beneficiat de o educaţie fundamentată pe respect şi bun simţ. Iar cei care îl cunosc pe Crăcea chiar şi dintr-o vagă discuţie despre vreme, ştiu că aroganţa este trăsătura lui predominantă. Dar partea bună cu politica este că tot în cadrul ei, deviaţiile se plătesc în cele din urmă. Şi toate se echilibrează, exact atunci când toată lumea se aşteaptă mai puţin.

pdl turnu E o lecţie pe care o învaţă acum Crăcea, Niţulescu şi toată gruparea de şmecheraşi locali de pe lângă ei. Asta nu înseamnă că persoanele care preiau acum frâiele acestei organizaţii de partid sunt oameni de altă factură. Doar că în politică vine un moment în care vechii şmecheri cad pentru a face loc altora, în  scopul învăţării unor lecţii. Aşadar, zilele lui Crăcea în politica democrat-liberală judeţeană sunt numărate. Dar, ca orice reptilă cu sângele rece, Crăcea nu se sperie şi se pregăteşte să treacă la PP-DD, ştiind că ar avea şi de acolo nişte lecţii de învăţat. Şi, din câte ştim, clanul Neagu are reale virtuţi pedagogice. Să-l întrebe pe Izină!

 

 

 

 

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Teleormăneanul Andrei Măceșanu semnează designul cutiei de cafea illy

Următorul articol

Zenith Desade transformă poveștile în bijuterii

Cele mai recente articole de Actualitatea politică