liberinteleorman.ro

Se întrerupe circulația pe DJ 503

12 mai 2016

drumConsiliul Județean Teleorman anunță că în perioada 14-15 mai 2016, în intervalul orar 600 – 2300, se va întrerupe circulația pe drumul județean DJ 503, între km 38+890 (intersecție cu DN6/E70), în localitatea Drăgănești Vlașca și km 42+950 (intersecție cu DC 18), în satul Târnava, comuna Botoroaga, pentru desfășurarea pelerinajului organizat la Mănăstirea Pantocrator, din localitatea Drăgănești Vlașca.

Circulația va fi deviată pe drumul comunal DC 18, Drăgănești Vlașca (DN6/E70) – sat Comoara – sat Târnava (DJ 503) – oraș Videle.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Numele PSD pe toți pereții…

Următorul articol

Simpozion: Marin Preda – personalitate emblematică pentru spiritualitatea județului Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate