liberinteleorman.ro

Se deschide un cinematograf privat în Alexandria

12 noiembrie 2018

Inaugurarea cineplexului HAPPYCINEMA® Alexandria va fi sărbătorită cu două proiecții de gală în zilele de 15 și 16 noiembrie. Astfel, joi, 15 noiembrie, ora 19:00, are loc vizionarea filmului Coborâm la prima, regizat de Tedy Necula. La începutul filmului, de la 18:30, vor fi prezenți actorii Ela Ionescu, Tomas Ghela și Francesca Leonte, care fac parte din distribuția filmului.

Vineri, 16 noiembrie, va avea loc proiecția specială a filmului Pup-o, mă , la care vor lua parte actorul Alin Panc, regizoarea Camelia Popa și scenaristul Salex Iatma. Echipa va fi prezentă pentru întalnirea cu publicul de la ora 18:30, iar de la ora 19:00 va fi vizionat filmul.

Aflat în centrul comercial Winmarkt Alexandria (Strada Libertății 242), HAPPYCINEMA® va oferi publicului din orașul Alexandria posibilitatea de a se bucura de o experiență cinematografică la standarde înalte, într-o ambianță modernă și prietenoasă. Cinematograful are două săli echipate cu tehnologie audio-video de ultima generație: videoproiectie digitala cu polarizator 3D și sunet Dolby Digital Surround.

Cuvântul cheie la HAPPYCINEMA® este «happy» – nu poți să fii «happy» decât dacă toate detaliile sunt puse la punct: vezi un blockbuster, sunetul e clar, imaginea e bună, fotoliul e confortabil, casierul îți zâmbește, băutura de la bar e rece și meniurile sunt proaspete, iar toate acestea nu-ți consumă întregul buget alocat ieșirilor în oraș, explică Ecaterina Mateescu, administratorul lanțului de cinematografe. Pe piața operatorilor din România, HAPPYCINEMA® este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul tuturor la film în condiții foarte bune.

HAPPYCINEMA® este cinematograful întregii familii, de la mic, la mare, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă sau să trăiască momente de suspans în 3D. Prețurile biletelor la film variază între 7 și 26 de lei, existând și posibilitatea de a organiza petreceri pentru copii sau vizionări speciale pentru școli, dar și evenimente private.

Luna noiembrie se anunță extrem de bogată în ce privește lansările cinematografice, astfel că pe marele ecran vor putea fi văzute producții mult așteptate precum: Bohemian Rhapsody, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Grinch, Creed II, The Nutcracker and the Four Realms, Robin Hood și multe altele. Animații, filme de groază, drame, comedii, efecte speciale, toate se vor regăsi în bogata ofertă a cinematografului, care va deveni un loc perfect de petrecere a unui timp de calitate pentru toți locuitorii din Alexandria.

Lanțul de cinematografe HAPPYCINEMA® este deja prezent în București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall) și Buzău (Galleria Mall Buzău). HAPPYCINEMA® este unul dintre cei mai importanți operatori de pe piața cinematografelor din România, aflat în plină extindere națională, având în plan deschiderea de noi cineplexuri în Bistrița, Bacău și București până la finalul anului viitor.

Oferta tarifară și programul vor putea fi urmărite pe www.happycinema.ro

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar a picat, din nou

Următorul articol

PROTEST. Atac la libertatea presei, sub masca protecției datelor personale

Cele mai recente articole de Actualitate