liberinteleorman.ro

Se caută inspector școlar general

9 februarie 2015

Monica Vasilescu

valeria_ghergheMinisterul Educației și Cercetării Științifice a anunțat scoaterea la concurs a 42 de funcții vacante de inspector școlar general. Printre instituții se află și Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, condus, din martie 2012, de Valeria Gherghe, dar și Casa Corpului Didactic Teleorman, coordonată de Cătălina Simona Bălașa, tot din aceeași dată.

”Concursul se organizează în baza prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar general, inspector școlar general adjunct din inspectoratele școlare și de director al casei corpului didactic, aprobată prin OMECTS nr. 5557/07.10.2011, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 753/26.10.2011, modificată prin OMECS nr. 3169/04.02.2015, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 99/06.02.2015”, se arată pe site-ul ISJ Teleorman.
Înscrierea la concurs se poate face la sediul inspectoratului școlar, în perioada 18- 23 februarie 2015. Probele de concurs se vor desfășura în perioada 11-20 martie 2015, la sediul Ministerului Educației și Cercetării Științifice.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Avocatul Liviu Ardeiaș vrea revocarea arestului preventiv! Povestea ingineriilor financiare de care este acuzat Părintele “Oscarului românesc pentru excelență”

Următorul articol

“Un medic trebuie să fie, în primul rând, un profesionist şi să fie pasionat de meseria lui!

Cele mai recente articole de Actualitate