liberinteleorman.ro

După ce a pierdut procesul cu Primăria Turnu Măgurele, Mihai Marian Florin cere scuze

3 aprilie 2017

”Eu, Mihai Marian Florin, domiciliat în Turnu Măgurele, str. C-pt Stănculescu, bl. PO1, ap 8, îmi cer scuze public d-nului Cuclea Dănuț, primarul municipiului Turnu Măgurele, pentru reproșurile și acuzațiile pe care i le-am făcut și adus la data de 11 februarie 2016, în sala de ședinte a primăriei cu referire că nu a făcut nimic pentru oraș și a primit mită de la omul de afaceri Ioan Niculae. Aceste reproșuri le-am strigat într-un moment de supărare și regret cele întâmplate cât și faptul că i-am adus prejudicii de imagine d-ului Cuclea Dănuț”

Reamintim că, în luna martie 2016, Dănuț Cuclea – primarul din Turnu Măgurele a dat în judecată un cetățean din oraș, pe motiv că la o întâlnire a angajaților de la Donau Chem, pentru care s-a întrunit Comisia de Dialog Social, omul l-a acuzat de neimplicare în treburile comunității. Pentru faptul că și-a exprimat o părere, edilul-șef i-a cerut acestuia nici mai mult, nici mai puțin decât 50.000 de lei ca și daune morale, argumentând că, într-o sală în care se aflau 250 de persoane, Florin Marian Mihai și-a permis să-i spună primarului opinia sa cu privire la activitatea pe care o prestează în slujba cetățenilor, acuzându-l de faptul că Ioan Niculae l-ar fi cumpărat pe primarul Dănuț Cuclea și pe prefectul Carmen Daniela Dan, astfel încât aceștia nu ar acționa în beneficiul oamenilor, ci a unor interese particulare. Acțiunea în instanță a primarului de la Turnu a fost susținută de prefectul județului, care a fost primul martor din lista lui Dănuț Cuclea, conform facsimilului alăturat.

După mai multe termene la Judecătoria Turnu Măgurele, instanța a hotărât să admită în parte cererea reclamantului, adică a lui Dănuț Cuclea. Soluția pe scurt: Admite în parte acţiunea civilă în constatare şi pretenţii formulată de reclamantul Cuclea Dănuţ împotriva pârâtului Mihai Marian Florin. Constată încălcarea dreptului nepatrimonial al reclamantului Cuclea Dănuţ, la onoare, demnitate, reputaţie şi imagine, de către pârâtul Mihai Marian Florin. Obligă pe pârât să plătească reclamantului suma de 5.000 lei reprezentând daune morale. Obligă pe pârât să plătească reclamantului suma de 1.900 lei cheltuieli de judecată. Cu apel. Pronunţată azi, 10 octombrie 2016, în şedinţă publică.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Gripă aviară în mai multe localități din Teleorman! Sute de păsări au fost ucise

Următorul articol

Ludovic Orban, la Teleorman: ”Președintele organizației județene trebuie să fie un bun manager, să fie liberal, să nu facă niciun compromis cu PSD”

Cele mai recente articole de Actualitate