Scrisoare de la Rahova pentru țară: „Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!”

în Actualitatea politică

Dragnea a început marea victimizare pe Facebook. Da, ați auzit bine! La Rahova, Dragnea are voie să utilizeze internetul și chiar să posteze pe rețelele de socializare scrisori pentru țară! Cu alte cuvinte, un infractor dublu condamnat are posibilitatea de a se exprima public și de a transmite oamenilor mesaje. Indiferent de natura acestor mesaje, acțiunea în sine nu este firească. În plus, Dragnea folosește internetul din închisoare pentru a se victimiza. Textul e absolut șocant, din toate punctele de vedere, așa că îl lăsăm pe deținut să se exprime public, atâta vreme cât penitenciarul n-are nimic împotrivă:

La mulți ani, România!

Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!

– a scris Dragnea pe Facebook cu puțin timp în urmă.

Despre fondurile europene furate, despre angajările fictive și despre Teldrum n-a spus nimic….

4 Comments

 1. Omul o fi avut intentii bune initial. O fi avut un vis. Dar intrand in lumea reala a politici, unde se fac targuri nevazute de publicul larg, sa compromis. Dorinta si visul nu e de ajuns sa mobilizezi mase sau sa manipulezi openenti. Se cere talent, imaginatie si vizune.

  Dragnea a crezut in Mos Craciun. A vazut o adunatura de catei care pareau loiali, si sa bagat la atacuri nervoase. La primul soc, toti au fugit.

  Daca e adeverat ce sa spus despre el, nimeni nu stie pe bune. Din ce am citit pare un corupt mizerabil. Dar doveziile nu au aparut. Am tot auzit de nu stiu ce propietati prin Brazilia dar numai nu le au gasit. Le are? Nu le are? Cine stie?

  Mie mi sa parut un om naiv. Un om care a cautat un pic de celibritate. Insa nu a fost destul de abil sa isi puna adversari la locul lor.

 2. Scrisoarea asta este dovada că nu dă doi bani pe nimic altceva decât bunăstarea personală și pe aspirația de a fi Președintele României. Și este de o ironie ieșită din comun…
  Acest om va ieși din pușcărie și va rămâne cu toți banii pe care i-a furat de la mine, de la tine, de la noi toți…
  Asta e cel mai dureros.
  Și ne va râde în față de la Copa Cabana, sau mai rău, de la Alexandria…
  La fel cum au făcut-o și Adrian Năstase & Co, Băsescu & Co… Și toți ceilalți.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*