liberinteleorman.ro

Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Alexandria, la Etapa Națională a competiției ONSȘ – Cupa Tymbark Junior U12 B

29 mai 2023

Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” din Alexandria a participat, în perioada 25-28 mai, la Etapa Națională a Olimpiadei Naționale Școlare a Sportului (ONSȘ) – Cupa Tymbark Junior U12 B. Efortul și determinarea elevilor au arătat că pot face față unei competiții la nivel de țară, iar faptul că au rămas printre echipele puternice evidențiază excelența școlii și talentul tinerilor sportivi.

Competiția ONSȘ – Cupa Tymbark Junior U12 B este un eveniment prestigios la nivel național, unde cele mai talentate echipe de fotbal din țară se întâlnesc pentru a demonstra abilitățile lor într-o competiție acerbă. În acest an, Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” s-a calificat pentru a reprezenta județul Teleorman și a trecut cu brio în competiție, demonstrând calitatea pregătirii lor și pasiunea pentru fotbal.

Elevii Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” s-au remarcat prin jocul lor excelent și prin determinarea de a obține rezultate bune. Cu o combinație de abilități tehnice, tactică și spirit de echipă, acești tineri fotbaliști au reușit să învingă echipe puternice. Fiecare meci a fost o demonstrație de perseverență și pasiune pentru sport. În lotul care a făcut deplasarea la Etapa Națională se află: Teodorescu Vlad, Al Qeisi Dawid, Nechita Erik, Chircu Dragoș, Frîncu Mario, Luca Alexandru, Ștefănică Andrei, Vecu Rareș, Vecu Robert, Bau Ștefan.

„La tragere am picat în grupa B: Școala „Ștefan cel Mare” Alexandria, Școala Gimnazială „Matei Basarab” Pitești, Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Galați, Școala Gimnazială „Ion Creangă ” Cluj-Napoca. Am fost 4 echipe din toată țara”, a spus antrenorul Adrian Mazilu, profesor de Educație Fizică și Sport la Școala Gimnazială „Ştefan cel Mare” Alexandria.

Participarea Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” la etapa națională a competiției ONSȘ – Cupa Tymbark Junior U12 B demonstrează importanța educației prin sport. Prin implicarea în activități sportive, elevii nu doar că dezvoltă abilități fizice și tehnice, ci învață și valori precum fair-play, disciplina, spiritul de echipă și perseverența.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Stimulente financiare lunare pentru personalul medical din Teleorman

Următorul articol

Doctorița Olga Arghiropol continuă să aibă comportament inadecvat față de pacienți

Cele mai recente articole de Actual