liberinteleorman.ro

Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” din Alexandria a primit “Ordinul Meritul pentru Învăţământ” în grad de Ofiţer

11 ianuarie 2018

Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” din municipiul Alexandria a primit, alături de alte 5 instituţii de învăţământ din ţară, Ordinul Meritul pentru Învăţământ în grad de Ofiţer, preşedintele Klaus Iohannis semnând decretele în acest sens marţi, 9 ianuarie.

“Având în vedere propunerea ministrului Educaţiei Naţionale, cu prilejul aniversării a 150 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere pentru rezultatele de excepţie obţinute în procesul de formare intelectuală şi umană a tinerelor generaţii, pentru promovarea calităţii învăţământului românesc (…) se conferă Ordinul Meritul pentru Învăţământ în grad de Ofiţer Şcolii Gimnazială “Ştefan cel Mare” din municipiul Alexandria”, se arată în decretul semnat de preşedintele Klaus Iohhanis.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Trupa Arhaic invită iubitorii de Cântec și Cuvânt la Revelionul Artiștilor

Următorul articol

Angajatele unei cofetării din Alexandria s-au luptat cu hoții până a venit Poliția

Cele mai recente articole de Actualitate