liberinteleorman.ro

Schimbări de cadre în Poliția municipală. Cătălin Ciurea este noul șef de la unitatea din Alexandria

15 septembrie 2017

Monica Vasilescu

După avansarea lui Tudorel Pieleanu în postul de adjunct al Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, lângă inspectorul șef Valentin Dumitrașcu, Poliția municipală din Alexandria aștepta să aibă o nouă conducere. Și numirea nu a întârziat să apară, pe 15 septembrie, comisar-șef Ciurea Cătălin a fost împuternicit să exercite funcția de șef al poliției municipiului Alexandria. Domnia sa este cunoscut ca fiind unul dintre profesioniștii în domeniu și un cadru cu simțul corectitudinii foarte bine dezvoltat.

Începând cu aceeași dată, adjunct al șefului poliției municipiului Alexandria a fost împuternicit comisar șef de poliție Ciobanu Marius.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Eveniment! Teleormanul găzduiește pregătirea elevilor pentru Olimpiada internațională de franceză

Următorul articol

La Școala nr.5 din Alexandria, copiii de clasa 1 învață într-o miniclasă improvizată

Cele mai recente articole de Actualitate