liberinteleorman.ro

Șase concurenți au obținut premii la Ghiocelul de aur

14 mai 2015

Monica Vasilescu

octavian brosteanuFestivalul-concurs de muzică uşoară “Ghiocelul de Aur”, ajuns la ediţia 46, a reunit 16 concurenți talentați din toată țara. Unii mai bine pregătiți, alții cu lacune datorate interpretării sau piesei alese necorespunzător, cu toții și-au dat silința să arate juriului că își doresc să fie artiști. În cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții juriului – Viorel Gavrilă și Titus Andrei – le-au spus concurenților ce aspecte au punctat în acest concurs și de ce nu au putut obține un premiu de această dată. Înainte de a face cunoscut numele celor care au primit o distincție la acest festival, jurații au apreciat ediția 46 a Ghiocelului de aur ca fiind una bine pusă la punct, în acest context contând și faptul că participanții la concurs au avut parte de acompaniament live.

După reprezentația de seara trecută, laureați au fost: Octavian Broșteanu – Alexandria, Irina Ionescu – Bucureşti, Ion Moise Bădulescu – Mioveni, Giana Pană – Piatra, Cezar Gună – Alexandria, Adriana Gavrilă- Călăraşi. Ce premiu a obținut fiecare vom afla în această seară, începând cu ora 19.00, în Gala laureaților, care va avea loc în fața Casei de Cultură din Alexandria.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Liviu Neagu: ”Ar fi păcat ca Dragnea să fie condamnat„

Următorul articol

Ion Moise Bădulescu, din Mioveni, a câștigat Trofeul “Ghiocelul de aur”

Cele mai recente articole de Cultură