liberinteleorman.ro

“Şarpe” al PDL a devenit viceprimar la Drăgăneşti Vlaşca

30 ianuarie 2015

Monica Vasilescu

ciprian ciuperceanu

Lovitură grea dată de pedelişti Primăriei Drăgăneşti Vlaşca, comună condusă de PSD: un reprezentant portocaliu a preluat funcţia de viceprimar al localităţii şi va sta lângă primar de acum înainte. Este vorba despre Ciprian Ciuperceanu, cunoscut între prieteni cu apelativul “Şarpe”.

Deşi are o vârstă fragedă, fiind la Organizaţia de Tineret, acesta a evoluat relativ repede, dacă luăm în calcul că a preluat un mandat de consilier local în luna octombrie 2014, după ce preşedintele tinerilor PDL, Cătălin Burcescu, i-a lăsat locul liber.

Acum “Şarpe” este al doilea după primar la Drăgăneşti Vlaşca şi ar fi bine pentru localitate să facă parte din specia de veninoase, nu în ceea ce priveşte comportamentul, ci administraţia publică locală, care are nevoie aprigă de dezvoltare din multe puncte de vedere.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Când Drăguşin nu-i acasă, consilierii se ceartă la masă. Titirişcă spre Tăbăcitu: “Dumneata nici n-ai ce căuta la masa asta!” – Tăbăcitu: “Să-ţi fie ruşine, domnule!”

Următorul articol

Costel Păun, artistul, care relevă cu nonşalanţă paradoxurile pietrei de râu. Pendulare între figurativ şi abstract

Cele mai recente articole de Actualitatea politică