“Şarpe” al PDL a devenit viceprimar la Drăgăneşti Vlaşca

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

ciprian ciuperceanu

Lovitură grea dată de pedelişti Primăriei Drăgăneşti Vlaşca, comună condusă de PSD: un reprezentant portocaliu a preluat funcţia de viceprimar al localităţii şi va sta lângă primar de acum înainte. Este vorba despre Ciprian Ciuperceanu, cunoscut între prieteni cu apelativul “Şarpe”.

Deşi are o vârstă fragedă, fiind la Organizaţia de Tineret, acesta a evoluat relativ repede, dacă luăm în calcul că a preluat un mandat de consilier local în luna octombrie 2014, după ce preşedintele tinerilor PDL, Cătălin Burcescu, i-a lăsat locul liber.

Acum “Şarpe” este al doilea după primar la Drăgăneşti Vlaşca şi ar fi bine pentru localitate să facă parte din specia de veninoase, nu în ceea ce priveşte comportamentul, ci administraţia publică locală, care are nevoie aprigă de dezvoltare din multe puncte de vedere.

1 Comment

  1. […] Lovitură grea dată de pedelişti Primăriei Drăgăneşti Vlaşca, comună condusă de PSD: un reprezentant portocaliu a preluat funcţia de viceprimar al localităţii şi va sta lângă primar de acum înainte. Este vorba despre Ciprian Ciuperceanu, cunoscut între prieteni cu apelativul “Şarpe”. Deşi are o vârstă fragedă, fiind la Organizaţia …read more […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*