”Sănătatea ta contează! – Modernizarea spitalelor din Zimnicea și Svishtov”

în Actualitate

Primăria orașului Zimnicea implementează proiectul ”Sănătatea ta contează! – Modernizarea spitalelor din Zimnicea și Svishtov” cod 16.5.2.042, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Interreg V-A România-Bulgaria în conformitate cu contractul de finanțare 49362/06.04.2017 încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Zimnicea.

Scopul proiectului: îmbunătățirea eficienței serviciilor de sănătate și a colaborării între furnizorii de servicii medicale la nivelul comunităților din Zimnicea și Svishtov.

Obiective specifice:

– Modernizarea serviciilor de sănătate oferite de spitalele din Zimnicea și Svishtov prin dotarea cu aparatură medicală în funcție de necesitățile spitalelor ;

– Dezvoltarea cooperării transfrontaliere în domeniul sănătății între Zimnicea și Svishtov prin schimburi de experiență și bune practici între angajații spitalelor .

Rezultate așteptate:

– 2 spitale modernizate (Zimnicea și Svishtov);

– 2 schimburi de experiență și bune practici pentru angajații spitalelor.

Valoarea totală a proiectului: 1,475,894.96 Euro din care:

Contribuția Uniunii Europene: 1,254,510.72 Euro

Conferința de lansare a proiectului va avea loc în data de 24 august 2017, începând cu orele 11:00, la Restaurant Hortensia din orașul Zimnicea, str. Șos.Alexandriei nr. 1, județul Teleorman. Scopul conferinței de lansare a proiectului este de a promova proiectul și de a asigura informarea publicului larg cu privire la activitățile, obiectivele, rezultatele și pachetul de finanțare a proiectului.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*