liberinteleorman.ro

”Sănătatea ta contează! – Modernizarea spitalelor din Zimnicea și Svishtov”

23 august 2017

Primăria orașului Zimnicea implementează proiectul ”Sănătatea ta contează! – Modernizarea spitalelor din Zimnicea și Svishtov” cod 16.5.2.042, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Interreg V-A România-Bulgaria în conformitate cu contractul de finanțare 49362/06.04.2017 încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Zimnicea.

Scopul proiectului: îmbunătățirea eficienței serviciilor de sănătate și a colaborării între furnizorii de servicii medicale la nivelul comunităților din Zimnicea și Svishtov.

Obiective specifice:

– Modernizarea serviciilor de sănătate oferite de spitalele din Zimnicea și Svishtov prin dotarea cu aparatură medicală în funcție de necesitățile spitalelor ;

– Dezvoltarea cooperării transfrontaliere în domeniul sănătății între Zimnicea și Svishtov prin schimburi de experiență și bune practici între angajații spitalelor .

Rezultate așteptate:

– 2 spitale modernizate (Zimnicea și Svishtov);

– 2 schimburi de experiență și bune practici pentru angajații spitalelor.

Valoarea totală a proiectului: 1,475,894.96 Euro din care:

Contribuția Uniunii Europene: 1,254,510.72 Euro

Conferința de lansare a proiectului va avea loc în data de 24 august 2017, începând cu orele 11:00, la Restaurant Hortensia din orașul Zimnicea, str. Șos.Alexandriei nr. 1, județul Teleorman. Scopul conferinței de lansare a proiectului este de a promova proiectul și de a asigura informarea publicului larg cu privire la activitățile, obiectivele, rezultatele și pachetul de finanțare a proiectului.

 

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Pe deal la Teleormănel, la ediția a XLVIII-a

Următorul articol

Eugen Coman și-a petrecut ziua de naștere în instanță, alături de ziarul Liber în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate