liberinteleorman.ro

Samuel Calotă a MURIT, împreună cu soția sa, într-un grav accident, la Brașov

9 februarie 2021

Samuel Calotă a murit, luni seara, într-un grav accident, la Brașov, împreună cu soția sa. Mașina în care se aflau cei doi a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat.

„Accident rutier, mașină răsturnată pe DN 73, între Râșnov și Tohanu Nou, două victime inconștiente”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, plt. maj. Luiza Dănilă.

La locul accidentului au fost trimise o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi trei echipaje SMURD, între care un echipaj de terapie intensivă cu medic, potrivit datelor furnizate de ISU Braşov.

La sosirea echipajelor medicale, ambele victime erau inconștiente, fiind declarate decedate.

Samuel Calotă a candidat la Camera Deputaţilor din partea partidului Pro România, în judeţul Teleorman, el fiind președintele filialei județene a formațiunii.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Deputații Maria Stoian și Ică Florică Calotă și-au deschis cabinete parlamentare la Alexandria, Zimnicea și Turnu Măgurele

Următorul articol

Pro România, filiala Teleorman, își exprimă regretul pentru decesul liderului său

Cele mai recente articole de Actualitate