liberinteleorman.ro

Să râdem cu PSD Teleorman: KWI coordonează un ”sistem represiv de miliție politică”

Monica Vasilescu

Nu știm cine mai scrie comunicatele Organizației PSD Teleorman de când jurnaliștii ziarului Liber în Teleorman nu mai au acces la evenimentele partidului unic, dar putem remarca stilul primitiv de exprimare al celui care a ticluit cel mai recent text public. Pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat din TR, a apărut zilele trecute un mesaj de susținere pentru Viorica Dăncilă, la care, după citire, ne-am imaginat cum a trăsărit Ceaușescu în mormânt. Totuși, imaginația cititorilor noștri poate fi diferită, așa că publicăm textul integral, pentru a-l parcurge fiecare prin propria gândire:

”ORGANIZAȚIA PSD TR asistă consternată la o serie de atacuri fără precedent, lansată cu puțin timp în urmă, la adresa DEMOCRAȚIEI din România.
Suntem uluiți că Preşedintele țării, uitând de obligațiile şi drepturile conferite de CONSTITUȚIE, l-a INSTIGAT într- o asemenea manieră pe „executantul de casă”, Ludovic Orban” (preşedinte a CE a mai ramas din PNL), să semneze o plângere penală împotriva PM Viorica Dăncilă, cea care se afla la conducerea unui GUVERN VOTAT în Parlament cu o majoritate covârşitoare.
Această tentativă periculoasă, de acaparare a întregii PUTERI, face parte dintr- un plan diabolic , minuțios elaborat, dorindu-se DESTABILIZAREA ROMÂNIEI şi înlaturarea de la putere , printr- o lovitură de stat, a UNUI GUVERN LEGITIM. Acesta este scopul final urmărit de KWI şi de sistemul represiv de miliție politică pe care îl coordonează.
PM Viorica Dăcilă i se reproşează, FĂRĂ DOVEZI CONCRETE, că a TRĂDAT ROMÂNIA participând, AŞA CUM ESTE NORMAL, la întâlniri oficiale cu un PARTENER al României şi al SUA-cu cele mai importante oficialități israeliene. Printr- un astfel de gest dement , uzurpatorii momentului se delimitează în mod evident de obligațiile şi angajamentele ferme pe care România le are față de prietenii tradiționali : Israel, respectiv SUA.
PSD TR condamnă astfel de practici care aruncă România în ” epoca de piatră ” a politicii externe şi îşi REAFIRMĂ SUSȚINEREA, fără rezerve, față de PM Viorica Dăncilă, o voce puternică a României, o femeie de mare curaj, pentru care ORGANIZAȚIA PSD TR este dispusă să uzeze de orice prerogative legale şi constituționale împotriva celor care VOR SĂ DISTRUGĂ ROMÂNIA!”

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

MODIFICĂRI ÎN PLAN RUTIER!

Următorul articol

Universitatea Alexandria a câștigat pe teren propriu

Cele mai recente articole de Actualitatea politică