S-au deblocat toate drumurile în Teleorman

în Actualitate

Monica Vasilescu

nametiPotrivit situației operative remisă de cpt. Gelu Dragomir, purtător de cuvânt la ISU Teleorman: La această oră, nu mai avem restricții pe niciun DN sau DJ. Se circulă în condiții de iarnă. În această după-amiază, nu am mai avut nici intervenții pentru scoaterea din zăpadă a autoturismelor, nici alte evenimente deosebite.

Dacă în jurul prânzului erau peste 30 de localități fără curent, cu aproximativ 15.000 de abonați, la ora 19.00 mai erau 11 localități cu circa 2.940 de consumatori afectați. Pentru remedierea problemelor acționează 12 echipe ale furnizorului de energie electrică.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*