S-a recuperat prejudiciul pentru Angajările Fictive. Când iese Dragnea din ÎNCHISOARE

în Actualitate/Actualitatea politică/Justitie

Direcția generală de asistență socială și protecția copilului Teleorman (DGASPC) a recuperat în integralitate prejudiciul din dosarul ”Angajărilor fictive” în care a fost condamnat fostul lider PSD Liviu Dragnea, potrivit unui răspuns al Consiliului Județean Teleorman la o solicitare a G4media.ro și TVR.

În dosarul în care fostul președinte al PSD și al Camerei Deputaților este încarcerat la Penitenciarul Rahova, judecătorii au dispus ca inculpații să achite în solidar, suma de 90.361 lei.

Liviu Dragnea este condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare și ar putea ieși de la Rahova pe la începutul anului viitor, conform unor calcule juridice. Adică, Dragnea ar putea fi eliberat condiționat după ce va ispăși două treimi din pedeapsă, așa cum prevede Codul Penal. Altfel spus, după doi ani și patru luni acesta ar putea să iasă din închisoare, acest termen fiind redus cu zilele libere obținute ca urmare a muncii de mecanic auto la atelierul penitenciarului Rahova.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*