liberinteleorman.ro

Foto: Rușinică, domnu’ Tăbăcitu, să tăiați salcia din obor cu angajații ADP!

Advertisement

Monica Vasilescu

Îi știm și pe alții cum sunt, dar Ștefan Tăbăcitu îi întrece pe toți. Nu la cele bune, evident, că doar nu a primit lecții de la oamenii decenți din partid, ci la cum să mai facă să mai profite un pic de pe urma statului. Nu i-a ajuns că a luat sub oblăduire cea mai bună clădire pentru a o transforma în cârciumă, unitate care nu stă nici ea departe de a încheia afaceri cu primăria, acolo unde are un post impozant, de administrator al orașului, plătit foarte bine din bani publici.

Sarmalele, de la 1 Decembrie, fasolea, de la 24 ianuarie, protocolul de la festivalul de teatru, toate acestea (și altele) se duc la Tăbăcitu și se decontează din bugetul local. Acum, marele administrator al Alexandriei, Ștefan Tăbăcitu, nu altul, nu a găsit câțiva firfirei (din cei aproape 8.000 de lei pe care îi încasează lunar de la stat sau din profitul restaurantului, care intuim că e și el considerabil) să-i dea unor oameni de rând, cu dorință de muncă, pentru a-i tăia arbuștii de pe terasa localului. Nu !!! El a chemat la ordin salariații ADP Alexandria, cu ustensile, cu mașini, cu tot, și i-a pus să-i curețe frumusețea de salcie răsărită în mijlocul terasei (foto). De coordonare s-a ocupat doamna Tăbăcitu, care era atentă să nu rămână vreo ramură netunsă. Dacă are totul de la stat, s-o fi gândit Ștefan Tăbăcitu, de ce să nu aibă parte și de serviciile oferite de Administrația Domeniului Public ? Corect. Mai ales că are exemplul și altor colegi de partid care se pun la adăpost tot cu societățile din subordinea Consiliului local Alexandria.

Dacă tot i-am surprins astăzi pe salariații ADP la ”Conciato” a lui Tăbăcitu, am aruncat o privire pe străzile Alexandriei, să vedem dacă arborii pletoși de pe domeniul public au fost primeniți de primăvară. Da’ de unde. În apropierea blocului I 13 (în ilustrată), domnește o salcie în toată splendoarea, căreia nu i-a fost tăiat ciuful. Firesc! Întâi privații și apoi ce scrie în fișa postului. Când e ordin, nu-i tocmeală. Rușinică, domnu’ Tăbăcitu! Noi înțelegem că nu vă place să stați la umbră când abia răsare soarele, dar sunteți ditamai administratorul, ce naiba…

conciato (3)conciato (4) conciato (2)conciato (1)

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Rodica Miloş ştie cât costă oul la Proinvest

Următorul articol

Revoltă la primăria Scrioaştea! Crescătorii de animale îl acuză pe Marian Şefu de abuzuri

Cele mai recente articole de Actualitate