liberinteleorman.ro

Rubrica săptămânala plus/minus

12 august 2015
Advertisement

+ Lucian Militaru a renunțat la ideea de a mai candida la Primăria Videle. Se pare că PNL are un plan secret pentru el, pe care nu dorește să-l dezvăluie, deocamdată. Noi nu putem decât să-l felicităm pe actualul deputat pentru decizia luată, fiindcă nu am fi dorit ca localitatea să revină, pe un trend descendent, la nivelul la care a lăsat-o în urmă cu trei ani, atunci când a fost bătut, politic, desigur, de Nicolae Bădănoiu.
Nu poate primi decât Dragnea minus în această săptămână, pentru că a plecat în vacanță spre țările americane în timp ce teleormănenii săi abia vizitează pădurea Vedea sau râul Teleormanul, în care se mai și îneacă din când în când. Marea speranță a social democrației actuale, țarul brazilian însuși, a zburat, de pe Otopeni, într-o cursă spre Brazilia, destinația finală fiind Fortaleza – centrul regiunii Ceara. ”Dăcât atât!”

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

În oraşul fără librării, doar 70 de alexăndreni mai trec zilnic pe la bibliotecă

Următorul articol

Alte percheziții la medici din Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate