Royal Models Agency a desemnat Miss și Mister Alexandria 2018

în Actualitate

Echipa Royal Models Agency, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alexandria și Consiliul Local al Tinerilor Alexandria, a organizat, vineri, 23 noiembrie 2018, începând cu ora 18:00, Miss Alexandria, un eveniment aflat la ediția a IV – a, și Mister Alexandria, ediția I. Evenimentul care celebrează frumusețea în Alexandria s-a desfășurat în incinta Restaurantului ”Potcoava de Aur”, într-o atmosferă incendiară. Tineri talentați și curajosi au învăluit scena, concurând pentru titlul de Miss și Mister Alexandria.

De prezentarea evenimentului s-a ocupat cu succes Tom Crîngureanu aka One Man Show MC TOM, iar coloana sonoră a fost asigurată de colegul său de al Kiss Fm Party – DJ Emil SAFTA. Seara a debutat cu evenimentul Mister Alexandria 2018 prin prezentarea părții masculine în ținută tradițional românească, pe care fiecare a descris-o în fața juriului pentru a evidenția celebrarea anului centenar. A urmat proba de talent, în care cei 5 aspiranți la titlul de mister au putut impresiona publicul și jurații prin momente care mai de care mai inedite și spectaculoase. Proba prin care s-a finalizat punctajul pentru marele premiu a fost cea a ținutei de seară, băietii putând să-și evidențieze eleganța prin ținuta de seară, emanând un adevărat aer bărbătesc. Cel care a convins juriul (format din personalități ale municipiului Alexandria) a fost Coltuc Cristian Ștefan. Nu degeaba s-a descris ca fiind încăpățânat și critic, se pare că aceste două defecte, asa cum le-a expus concurentul, au fost de data aceasta adevărate calități ce i-au adus titlul de Mister Alexandria 2018. Să nu uităm că publicul a contribuit la desemnarea concurentului  cu cea mai mare popularitate, acesta fiind Preda Florin Mircea. Decernarea premiilor s-a încheiat într-o atmosferă magică și plină de emoție, dar totodată și mai spectaculoasă pentru toți cei prezenți deoarece a urmat concertul, în premieră, al băieților de la NOAPTEA TÂRZIU care cu siguranță au smuls multe zâmbete prin prisma parodiilor pe care le cântă.

A urmat evenimentul Miss Alexandria 2018, în care șapte concurente și-au putut prezenta atuurile pentru câștigarea marelui titlu. Prima probă a domnișoarelor a fost tot cea a prezentării, atât a lor cât și a portului popular, fiind urmată de proba talentului. Concurentele și-au expus cu mândrie aptitudinile, primind ropote de aplauze și încurajări din partea spectatorilor, publicul fiind foarte activ. A urmat proba ținutei de seară, în care fiecare concurentă a defilat în fața juraților purtând o toaletă dintre cele mai spectaculoase. Dincolo de orice dubii, învingătoarea și câștigătoarea titlului de Miss Alexandria 2018 a fost Rusanu Adelina Valentina, ce a impresionat pe toată lumea cu o rochie și o prestanță spectaculoasă, un chip, care dincolo de inocența specifică vârstei, radia optimism și încredere. Câștigătoarea titlului de Miss Alexandria 2018, pe lângă cadourile primite, va fi și una dintre aspirantele la titlul de Miss Royal Models Romania 2019, în cadrul evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA – Ediția IV, organizat de Royal Models Agency la Craiova, în luna mai a anului viitor. Și la partea feminină publicul a avut un cuvânt de spus. Cea mai mare susținere, câștigând titlul de Miss Popularitate, a avut-o domnișoara Cazaru Denisa Georgiana.

Finalul serii le-a oferit celor prezenți o altă premieră în Alexandria, concertul asigurat de SPEAK & ȘTEFANIA, ale căror versuri au fost fredonate și dansate ca urmare a încheierii încă unui eveniment grandios, așa cum ne-au obișnuit cei din echipa Royal Models Agency. În mod sigur această sărbătoare a frumuseții va rămâne multă vreme în amintirea publicului, atât prin prisma concurenților, dar, mai ales, prin concertele în premieră în muncipiul Alexandria.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*