Rotirea cadrelor la conducerea învățământului teleormănean. Eliza Sotirescu și Adrian Păun i-au înlocuit pe Iuliana Stancu și pe Cristian Popescu

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

isjÎn urmă cu doar cinci luni, Iuliana Stancu și Cristian Popescu au preluat, ca din senin, posturile de inspector școlar adjunct al Inspectoratului Școlar Județean, respectiv cel de director al Casei Corpului Didactic. Astăzi, prin alte ordine de ministru, aceștia au fost înlocuiți în funcții. În locul Iulianei Stancu, noul director al Liceului Tehnologic nr. 1, care nu a promovat concursul pentru funcția de inspector adjunct, a fost numit Adrian Păun, profesor la Liceul Tehnologic “Emil Racoviţă” din Roşiorii de Vede. La conducerea CCD Teleorman, Cristian Popescu nu s-a acomodat cu atribuțiile funcției și nu a mai participat la concurs, visul său fiind acela de a fi director de școală. El a fost înlocuit cu Eliza Sotirescu, profesor la Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria, până la organizarea concursului.

Într-o atmosferă camaraderească, inspectorul școlar general Valeria Gherghe le-a urat succes noilor veniți la conducerea învățământului teleormănean și a apreciat ca fiind de bun augur prezența unui bărbat într-o echipă compusă din femei. Bărbatul a început să vorbească în fața celor ”la care” le cunoaște activitatea și rău a făcut pentru că așa au remarcat și inspectorii de specialitate din subordine, profesori la rândul lor, cine a venit să-i conducă. Și nu am fi menționat aspectul, dacă Adrian Păun s-ar afla în alt domeniu de activitate, dar dacă ești profesor și al doilea om din instituția învățământului este inadmisibil să nu te exprimi corect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*