liberinteleorman.ro

„Românii au talent” – Sezonul 14 caută noi talente: Ești gata să-ți arăți abilitățile?

23 august 2023
Advertisement

„Cei mai curajoși eroi și-au scris povestea pe scena talentului în sezonul 13#magic! Acum e rândul tău. Știm că ai un talent pe care abia aștepți să îl arăți în fața întregii țări, așa că nu mai sta pe gânduri… Ca să te putem cunoaște în sezonul 14 Românii au talent, completează formularul pe site-ul nostru sau înscrie-te la numărul de telefon: 0745 202 751 ✌️
https://talent.protv.ro/ROMANII-AU-TALENT-sezon-14″ – este anunțul Pro TV.

Într-o căutare continuă de talente excepționale și a poveștilor de curaj, Românii au talent Sezonul 13 a strălucit pe micile ecrane, ducând arta și spectacolul la un nivel uluitor. De la acrobați îndrăzneți la artiști remarcabili și tineri desăvârșiți, sezonul precedent a demonstrat că talentul este nelimitat în țara noastră.

Iar acum, lumina reflectoarelor este îndreptată către tine! Dacă ai un talent ascuns, o pasiune arzătoare sau o abilitate extraordinară pe care abia aștepți să o împărtășești cu întreaga țară, acum este momentul tău de strălucire. Sezonul 14 al emisiunii Românii au talent te așteaptă cu deschidere pentru a arăta ceea ce poți face!

Indiferent dacă ești cântăreț talentat, dansator pasionat, comediant amuzant, magician iluzionist sau ai oricare altă abilitate specială, acesta este momentul potrivit pentru tine. Nu mai sta pe gânduri și nu-ți lăsa talentul să aștepte în umbra ta!

Cum poți face primul pas către această competiție de talente excepționale? Este foarte simplu. Accesează site-ul oficial: https://talent.protv.ro/ROMANII-AU-TALENT-sezon-14 și completează formularul de înscriere. Aici poți împărtăși mai multe detalii despre tine și talentul tău unic.

Dacă preferi să discuți direct cu echipa, poți să suni la numărul de telefon: 0745 202 751.

Românii au talent Sezonul 14 este șansa ta de a străluci în lumina reflectoarelor, de a-ți arăta talentul unic și de a impresiona o țară întreagă cu povestea ta.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Apel umanitar pentru salvarea unui copil cu probleme cardiace de la DGASPC Teleorman

Următorul articol

Deficiențe grave în gestionarea cazurilor din DGASPC Teleorman: Raportul ANPDCA arată lacune alarmante

Cele mai recente articole de Actualitate